![]() |
Re: Club Renault 5
Eu inca il mai am de vanzare pe al meu..., dar nu e nici motorina nici gtt...:)
|
Daca nici asta https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...t_xx43102.html nu e bine la pret inseamna ca se vrea renault 5 pentru bisnita...
|
cat consuma in oras unu de 1,1 si ila de 1,6 diesel ?
|
in carte scrie 5.8 la 1.1 respectiv 5.7 la 1.6
|
1 Attachment(s)
ce mai faceti oamenilor? cu ce va mai laudati? masini va-ti mai luat?
|
1 Attachment(s)
am vrut cu ocazia asta sa postez pe forum si eu R5-urile , pe care le detin, una cea rosie proaspat vopsita m-ai am putin de lucru la ea anume:am o veche problema cu termocupla din radiator care nu declanseaza , si i-am pus o instalatie A.C. foarte putin m-ai este de lucru la ea si totul este OK.
AM MAI SPUS MAI DEMULT VINDE UNUL PE LA NOI UN GTT INTR-O STARE PUTIN CAM JALNICA SI PE AFARA SI PRIN INTERIOR DAR SI PE LA MOTOR UNDE LIPSESC O SERIE DE COMPONENTE PE CARE ZICE EL CA LE ARE SI SE OFERA LA PACHET,CAM ASTAI TOT, IAR PRETUL VREO 500 EUR.(INMATRICULATA) |
Quote:
ms de interes. ;) |
Cine stie pe unde gasesc o janta de Renault 5? Am lovit-o destul de rau si toti mi-au spus ca nu se poate face?
Eventual sa-mi spuneti de la ce masini se potrivesc jantele? Multumesc. |
Quote:
|
sa ii ceri te rog un numar de telefon cu prima ocazie cu care il vezi
te rog mult. da-mi eventual un id de mess ca cel vechi se pare ca nu functioneaza... |
Quote:
Quote:
|
insipidul, am pus eu jante de supernova pe ea, dar a trebuit sa maresc gaura din centru. in fine, mi-a ramas o janta, aia de rezerva, e un pic cam ruginita ca a stat sub masina, dar in rest e ok. si o mai am pe aia de pe fata dreapta, pe care am lovit-o si ti-o roluiesc imediat baietii. eu am preferat sa o schimb ca nu m-a costat nimic, la roluit parca e cam 200k. daca te ajuta cu ceva let me know
ps: banuiesc ca la jante de tabla te referi:D |
baieti am fost la C-TA si am vazut un renault 5 turbo care avea de vanzare MOTORUL functional fara cutie cu 500E, fac rost de telefon maine
|
caut eleron de GTT. aratati-mi si mie cam ce aveti :D
|
miliady ti-ai luat masina?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning