Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Renault 5 (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a.html)

Indy 24-01-07 14:53

Re: Club Renault 5

Eu inca il mai am de vanzare pe al meu..., dar nu e nici motorina nici gtt...:)

M Y U 24-01-07 16:33

Daca nici asta https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...t_xx43102.html nu e bine la pret inseamna ca se vrea renault 5 pentru bisnita...

praz 24-01-07 18:36

cat consuma in oras unu de 1,1 si ila de 1,6 diesel ?

valir5gts 25-01-07 15:53

in carte scrie 5.8 la 1.1 respectiv 5.7 la 1.6

floars 28-01-07 18:36

1 Attachment(s)
ce mai faceti oamenilor? cu ce va mai laudati? masini va-ti mai luat?

floars 28-01-07 19:26

1 Attachment(s)
am vrut cu ocazia asta sa postez pe forum si eu R5-urile , pe care le detin, una cea rosie proaspat vopsita m-ai am putin de lucru la ea anume:am o veche problema cu termocupla din radiator care nu declanseaza , si i-am pus o instalatie A.C. foarte putin m-ai este de lucru la ea si totul este OK.
AM MAI SPUS MAI DEMULT VINDE UNUL PE LA NOI UN GTT INTR-O STARE PUTIN CAM JALNICA SI PE AFARA SI PRIN INTERIOR DAR SI PE LA MOTOR UNDE LIPSESC O SERIE DE COMPONENTE PE CARE ZICE EL CA LE ARE SI SE OFERA LA PACHET,CAM ASTAI TOT, IAR PRETUL VREO 500 EUR.(INMATRICULATA)

TopArt 29-01-07 11:56

Quote:

Originally Posted by floars (Post 719718)
AM MAI SPUS MAI DEMULT VINDE UNUL PE LA NOI UN GTT INTR-O STARE PUTIN CAM JALNICA SI PE AFARA SI PRIN INTERIOR DAR SI PE LA MOTOR UNDE LIPSESC O SERIE DE COMPONENTE PE CARE ZICE EL CA LE ARE SI SE OFERA LA PACHET,CAM ASTAI TOT, IAR PRETUL VREO 500 EUR.(INMATRICULATA)

daca cumva nu cer prea mult si se poate, te rog mult sa-l intrebi daca da scaunele de pe ea. ale mele sunt varza. as aprecia, pot sa ma deplasez eu sa le iau (cand mai vin acasa prin constanta, dau o fuga pana la tulcea, daca e nevoie)

ms de interes. ;)

insipidul 29-01-07 14:31

Cine stie pe unde gasesc o janta de Renault 5? Am lovit-o destul de rau si toti mi-au spus ca nu se poate face?

Eventual sa-mi spuneti de la ce masini se potrivesc jantele?

Multumesc.

floars 29-01-07 20:14

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 720702)
daca cumva nu cer prea mult si se poate, te rog mult sa-l intrebi daca da scaunele de pe ea. ale mele sunt varza. as aprecia, pot sa ma deplasez eu sa le iau (cand mai vin acasa prin constanta, dau o fuga pana la tulcea, daca e nevoie)

ms de interes. ;)

DIN CATE STIU SCAUNELE SUNT VARZA , VAZUSEM CA CEL DE LA SOFER AR FI TREBUIT SA AIBA REGLAJ SI PE INALTIME CARE EVIDENT NU FUNCTIONEAZA INSUSI MASINA ESTE DUSA RAU ITI VINE SA CREZI A AVUT-O UN PADURAR ESTE RUPTA SI DIN CAROSERIE , REFERITOR LA NR. TEL NU IL MAI AM IL VAD DES PRIN ORAS PE INDIVID STIU UNDE STA POATE AM SA-L ABORDEZ (AM VRUT SI EU SCAUNELE)BAFTA SI POATE POT SA TE AJUT CU ALTCEVA.

miliady 29-01-07 20:32

sa ii ceri te rog un numar de telefon cu prima ocazie cu care il vezi
te rog mult. da-mi eventual un id de mess ca cel vechi se pare ca nu functioneaza...

TopArt 29-01-07 20:35

Quote:

Originally Posted by insipidul (Post 720948)
Eventual sa-mi spuneti de la ce masini se potrivesc jantele?

janta Renault Super 5 - 5.5J x 13 ET 35 PCD 4x100 ;)

Quote:

Originally Posted by floars
SI POATE POT SA TE AJUT CU ALTCEVA.

scaune. buburuza mea urla dupa scaune, de preferabil GTT sau, nu stiu exact de la ce versiuni, cele mai inalte/lunguiete cu suport lateral mai bine profilat. :omfg:

tzorrro 29-01-07 20:55

insipidul, am pus eu jante de supernova pe ea, dar a trebuit sa maresc gaura din centru. in fine, mi-a ramas o janta, aia de rezerva, e un pic cam ruginita ca a stat sub masina, dar in rest e ok. si o mai am pe aia de pe fata dreapta, pe care am lovit-o si ti-o roluiesc imediat baietii. eu am preferat sa o schimb ca nu m-a costat nimic, la roluit parca e cam 200k. daca te ajuta cu ceva let me know

ps: banuiesc ca la jante de tabla te referi:D

floars 30-01-07 20:17

baieti am fost la C-TA si am vazut un renault 5 turbo care avea de vanzare MOTORUL functional fara cutie cu 500E, fac rost de telefon maine

miliady 30-01-07 23:10

caut eleron de GTT. aratati-mi si mie cam ce aveti :D

tzorrro 30-01-07 23:46

miliady ti-ai luat masina?

All times are GMT +2. The time now is 02:25.

- Copyright 2026 4Tuning