![]() |
Re: Kitsch sticking
Sincer, eu urmaresc topicul asta de foarte multa vreme si nu am mai vazut-o.
Adica nu imi amintesc de ea, ca sigur mi-as fi amintit daca as mai fi vazut-o!! |
Quote:
PS:emh , a mai fost de demult e bine ca ai pus-o pt. cei ce urmaresc topicul de putin timp:D |
A mai fost la topicul "kitsch tuning"
|
1 Attachment(s)
Un engleza prin Romania....:lol:
|
Uonli gad ken jeadge mee
:lol::lol: Oare nu l-a anuntat nimeni ca a ratat un Y ? :)) |
1 Attachment(s)
Scuzati claritatea dar fulgerul e numai unu! Si cand mai este si rosu atunci s-a terminat smecheria
|
Re: Kitsch tuning sau modificări ce ne zgārie retina
3 Attachment(s)
:rolleyes2
|
Re: Kitsch tuning sau modificări ce ne zgārie retina
Cred ca mai mult se incadreaza la kitsch sticking masina ,oricum proprietaru` ramane un veritabil IDIOT !
|
6 Attachment(s)
Un Focus batjocorit! :)
|
1 Attachment(s)
:idea:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si in Franta exista kitsch....
|
Acuma pe bune ... da ei nu se simt penibili cand se urca la volanul undei dintre acele masini ? Aici ma refer in special la Opel Astra`ul acela ... si`a batut joc de ea in unltimul hal :sad: .... oricum proprietarul cred ca se simte "bazat" cand ii la volan :-P
|
Cānd urcă la volan se simt bine, pentru că sunt īn centrul atenţiei, chiar dacă este o atenţie negativă. Am auzit la un tip, spre exemplu, că are vrea un Tico sau un Passat CC, să monteze suspensii şi să o īnalţe (da, ai citit bine) şi să īn pună "bări pānă īn pămānt să arate masiv şi nişte jante pe 22'' iar la Tico să īn facă decapotabil"... Ce să le mai ceri...:shock:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning