![]() |
Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.
Presupun ca v-ati uitat la pozele cu jantele. In urma reconditionarii ar iesi impecabile/ aproape impecabile? Intreb pentru ca sunt pe punctul de a le achizitiona si le achizitionez doar daca le pot aduce la starea originala. O seara buna.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Noi noute au fost o singura data, adica impecabile !!! Aproape impecabile, este posibil, v-am spus, atat cat e omeneste de a fi facute, in functie si de starea lor actuala. Decizia cumpararii si restul va apartine ! Multa stima. |
Quote:
In concluzie se poate face tot ceea ce ati cerut dar fara polish ci doar prin revopsire. ( indreptare, pregatire, vopsire - lacuire = reconditionare ) Respect |
Quote:
|
Quote:
Multa stima. |
2 Attachment(s)
salutare,
M-ar interesa daca puteti sa imi faceti jantele de pe vectra mea ca cea de pe bmw ....si cat ar costa, daca se poate. Multumesc! |
Quote:
Reveniti va rog prin primavara daca intre timp nu ati reusit sa le aranjati. Cu respect Daniel Dinu |
:D
https://masinamea.4tuning.ro/index.ph...ails&car_id=52 Daca intrati da-ti si un LIKE! :D:D:D Va anunt ca 4tuning a inclus masina in articolul "Cele mai frumoase masini din sectiunea Masina Mea" :-P https://www.4tuning.ro/masini-tunate-...mea-17825.html Multzam inca o data ca in schimbul banilor am primit munca cu pasiune!;) |
Quote:
Multa stima ! |
2 Attachment(s)
inca o lucrare DE NOTA 10 bara Bertone OPC
|
Drift superb intre motocicleta si masina !
un filmulet superb mai ales daca il vizionezi hd in care se intrec doua motoare cu o masina super tunata de politie ! Vizioneaza pe : www.sferautoservice.blogspot.ro |
salut o aripa golf 3 culoare LC5P - Dusty Mauve Pearl la cat m-ar ajunge?
|
Quote:
Multa stima. |
E PUTIN OFF TOPIC DAR POATE CINE ESTE INTERESAT :
AM O MASINUTA CARE ANUL ACESTA VA LUA DRUMUL REMATULUI !!! DORITORUL VOUCHERULUI IL POATE ACHIZITIONA CU NUMAI 2500 AVAND IN VEDERE CA ACESTA VALOREAZA 6500 !!! AM DAT ANUNTUL INAINTE DE A DUCE MASINA PENTRU CA VIITORUL CUMPARATOR SA POATA BENEFICIA CAT MAI REPEDE DE EL !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning