![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
Daca invarti de-o roata si se invarte singura, sau cealalta se invarte invers fata de cum o invarti pe cea din fata ta, n-ai autoblocant. |
multam fain! am inteles cum sta treaba... deci nu am autoblocant :D nici nu prea aveam cum pe 318tds :) dar am intrebat ca sa stiu pe viitor
|
Quote:
|
pe mn ma enerveaza ca nu are buton de reciclare...merg cateodata in spatele unui tractor sau un dizelar cu toba sport care da rau cu fum si ma omoara gazele :|
|
1 Attachment(s)
Chiar nu stie nimeni ce este sau ce vrea sa fie acel beculet sau senzor :?:
l-am incercuit in poza, am vazut la undele pisici acela dar nimeni nu stie nimik cam ce ar fii, m-am uitat si in manual si nu scrie nici unde despre el astept raspuns :D |
Stie cineva cum se schimba limba din germana in engleza la un OBC? Pentru cel mijlociu ma intereseaza.
Daca se poate pas cu pas ;) |
Quote:
|
Quote:
|
intrebare!....pe e36 din 94 luna 11....care model de senzori abs se potrivesc...3 pini?
|
ia dute la o reprezentanta bmw si intreabai pe aia poate poate sa bage calc sa iti schimbe limba la obc:)
|
Quote:
Si inca ceva in legatura cu Diferentialul LSD la bmw (316i) astazi i-am ridicat amandoua roti si am invartit de o roata si cealalta roata sa invartit tot in aceasi directie dar nu cu aceasi viteza se invartea mai incet. Deci, in cazul acesta cu toate ca se invartea mai incet am LSD sau nu?:oops: scz ca mai intreb odata:oops: |
Quote:
|
da ce are 316? motor mic ? si ce ? LSD-ul a fost proiectat pentru o stabilitate si un control superior al masinii chiar si cand se abordeaza viraje la limita pierderii aderentei.
ps. cred (nu sant sigur) ca acel senzor e un senzor de lumina (la tel. mobile arata asa)... parca asa am citit undeva... si mai este unul in panoul de comanda clima/ac. |
re all..am si eu o nedumerire..cum poti face diferenta dintre un motor de 2.0i (m50b20) si 2.5i (m50b25) mai exact la prima vedere pe o masina..cum poti sti ce tip e? exista vreo diferenta vizuala?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:59. |
- Copyright 2026 4Tuning