![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
@ RoByNeT : a meritat asteptatul si mica lovitura de la iesire nu? :D
@ Bogdy : e clar...borbet A pe fabioasa.... Discutie intre 2 pasionati de tuning: X: a facut ala un urs turbo de e crima crima... Y: dar vezi k e un del sol smecher in bucuresti... :D :D :D :D :D :D |
robynet:a iesit misto bemevuu bravo :D
|
@Robynet fratimiu scuza-ma atunci numai aveam baterie la tel am inchis cu tn si am dat sa-l sun pe batran si numai aveam baterie si nu am apucat sa vb daca mai ai nevoie spune :|
|
stai linistit tati nu`i problema :) mi`am dat seama ... sa vad ce iese ca am vb cu cineva daca nu e bine te anunt :) ms mult oricum
ms mihaitza :D |
incepe sa capete si el forma mai agresiva:D
|
Quote:
ps in concluzie nu uitati SI AVEAM UN DEL SOL sau Frate am vazut pe net o pisik misto rau cu aproape 450cp/Da frate stiu,am vazut un DEL SOL TURBO RUPEA TOT:shock::-P:-P:-P:-P:lol: |
deci stii cum il aduci de la 125 cp la 150 cp ? foarte simplu ii schimbi ambreiaj sport si injectoare ... =))))) cred ca am auzit astea de 100000 de ori in seara aia ... vezi ce face tequila din om ? =)))) doamne dunga de ai vedea ce deliram aici de tine =)))) deci un del sol ....
|
deci o sticla de tequila + dunga aflati tot ce se poate modifica si ce nu la un DEL SOL,bn asta da aveti rabdarE
DORESC MULTA BAFTA AMATORILOR(credeti-ma nu este usor) SI NU UITATI DECI UN DEL SOL SAU MAI BN Aveam un Del Sol(asculta la mine da!!!!!) )))))))))))))))))))))))))=)))))))))))))))))))))))) )=)))))))))))))))))000 |
gata ma ca aberam prea mult si se supara lucian :)
|
au ma aici nu cumva este de offf topic (adica sa aberam)pac pac
deci aveam un del sol |
da ma dar nu 1000 de posturi numai cu : "am avut un del sol" :)) pana mea
|
deci aveam un del sol
|
3 Attachment(s)
hai ca sa nu mai fiu off topic eu ... uitati aici cea mai buna pizza din bucale =))
si ... ce am gasit noi pe strada .... |
Welcome to Johnny's Pizza, the best pizza at only 13,5 Lei :)) :)) :)) :))
|
Quote:
ar fi bn daca am face o treaba de asta dar sa fim toti.......stii la ce ma refer....=)) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:39. |
- Copyright 2026 4Tuning