Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

Ali_ump 30-08-10 17:03

Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )

va face la psihic:)) cand merge nu sta chiar asa de low masina!:twisted:

b08ygs 30-08-10 19:35

Daca atinge buza jenti in aripa, mai umflo si gata, 2 3 ciocane si e cam gata:-P

Arata frumos:D urmeaza sa-mi fac si eu saptamanile astea rotile 8) sa vedem ce iese din rotile de la tine:lol:

VaLeX 31-08-10 12:35

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3621396)
Daca atinge buza jenti in aripa, mai umflo si gata, 2 3 ciocane si e cam gata:-P

Arata frumos:D urmeaza sa-mi fac si eu saptamanile astea rotile 8) sa vedem ce iese din rotile de la tine:lol:

Succes Cristi , sper sa iasa ceva frumos ...

Din cauza sigurantei , voi renunta la offset , am facut un drum mai lung si am observat ca la fiecare denivelare imi fuge "fundul" masinii, ceea ce ma face sa nu mai ies cu masina. Situatia drastica e ca iar trebuie sa umflu aripile ....

GJ 64 GAB 31-08-10 12:36

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3623267)

Din cauza sigurantei , voi renunta la offset , am facut un drum mai lung si am observat ca la fiecare denivelare imi fuge "fundul" masinii, ceea ce ma face sa nu mai ies cu masina. Situatia drastica e ca iar trebuie sa umflu aripile ....

Valex, eu zic că mai bine rotunjeşti aripile şi nu mai ai treabă apoi !

b08ygs 31-08-10 13:43

Quote:

Nu ai incercat sa mai desumfli rotile? Sa le lasi ian un 2-2,2 ceva de genu? Sau sa faci off-setul mai mic si sa umfli putin de tot aripile, gen sa imparti si capra si varza

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3623271)
Valex, eu zic că mai bine rotunjeşti aripile şi nu mai ai treabă apoi !

Cred ca si mama Omida ar fi zis la fel, dupa ce omu a declarat ca vrea sa renunte la ele:lol: posturi inutile in plm.. sa aduman acolo multe posturi:D sa zica lumea ca suntem cunoscatori....

GJ 64 GAB 31-08-10 13:58

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3623428)
Cred ca si mama Omida ar fi zis la fel, dupa ce omu a declarat ca vrea sa renunte la ele:lol: posturi inutile in plm.. sa aduman acolo multe posturi:D sa zica lumea ca suntem cunoscatori....

Domnule avocat, eu ziceam să rotunjească aripile, nu am zis să păstreze nimic... Am īnţeles eu că renunţă la offset-uri... Dar a zis că umflă aripile şi eu am zis că mai bine le rotunjeşte, gen COX...
Dar nah... era prea greu de gāndit, ce naiba ! :lol:

Peace !

=Virus= 31-08-10 18:06

Quote:

Din cauza sigurantei , voi renunta la offset , am facut un drum mai lung si am observat ca la fiecare denivelare imi fuge "fundul" masinii, ceea ce ma face sa nu mai ies cu masina.

Nu vrea sa ma dau mare, dar "ti-am spus eu..."

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 3608583)
Ai grija totusi ce faci cu unghiul la roti sa nu faci drifturi fara sa vrei...

Incearca un unghi mai mic, poate e mai bine.

Daca vrei sa faci aripile ca la cox, cum a azi gjgab, cumpara niste aripi de astra f cabrio (bertone) si pune direct pasajul rotunjit, e mai simplu si arata mai bine.

VaLeX 31-08-10 21:02

Nu rotunjesc nimic , nu-mi plac rotunjite pe hatch ...vor fi umflate finut atat cat sa intre roata sub aripa sa nu-mi mai atinga.
Renunt la offset si cu asta basta, pana la Brasov m-au trecut emotii cat in 2 ani de cand am masina ...

LE : Cristi , am incercat si cu presiune 2.2 si cu 2.8 ...intr-adevar o mica diferenta in bine cu presiune mai mare, dar nu are nici un rost sa-mi risc viata pentru LOOK. Am incercat, mi-am facut damblaua , dar nu pot sa merg cu morcov in c*r , doar asa, sa vada lumea ca am offset.
Pacat, mi-ar fi placut sa-l pastrez ...

VaLeX 01-09-10 22:36

Inchideti topicul , pana la primavara nu mai fac nimic la masina ...dupa ce trece iarna ma apuc iar de ea, ieri am avut numai belele.

Multumesc

GJ 64 GAB 01-09-10 22:44

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3627641)
Inchideti topicul , pana la primavara nu mai fac nimic la masina ...dupa ce trece iarna ma apuc iar de ea, ieri am avut numai belele.

Multumesc

Revii cu un p.m cānd vrei să-l redeschizi, Valex !

Topic Closed !

VaLeX 04-10-10 17:21

6 Attachment(s)
Jante noi la VLX , insa problema in primavara o sa fie culoarea "miezului" ...in proportie vreau sa`l fac alb ...dar as vrea si alte pareri.
Am mai montat scaune recaro ..insa momentan nu am poze ...Nu prea s-a mai lucrat la masina ..lipsa de fonduri ...

EclipseTM 04-10-10 17:25

Aceias parere Alb!
se potriveste cel mai bine din toate variantele puse...

GJ 64 GAB 04-10-10 17:53

Alb, zic eu !
Şi negre ar fi drăguţe... dar parcă le micşorează .

22VIN 04-10-10 18:01

Nu alb, alege o culoare sa contrasteze cu restul masinii si sa "mearga" cu stickerele de pe spate. Mie mi-ar placea s-o vad cu miez verde sau mov deschis:D

ovidiu89 04-10-10 21:44

sunt sigur ca o sa imi sariti in cap, dar acel roz chiar da bine 8)

All times are GMT +2. The time now is 14:37.

- Copyright 2026 4Tuning