![]() |
Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )
va face la psihic:)) cand merge nu sta chiar asa de low masina!:twisted:
|
Daca atinge buza jenti in aripa, mai umflo si gata, 2 3 ciocane si e cam gata:-P
Arata frumos:D urmeaza sa-mi fac si eu saptamanile astea rotile 8) sa vedem ce iese din rotile de la tine:lol: |
Quote:
Din cauza sigurantei , voi renunta la offset , am facut un drum mai lung si am observat ca la fiecare denivelare imi fuge "fundul" masinii, ceea ce ma face sa nu mai ies cu masina. Situatia drastica e ca iar trebuie sa umflu aripile .... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Dar nah... era prea greu de gāndit, ce naiba ! :lol: Peace ! |
Quote:
Quote:
Daca vrei sa faci aripile ca la cox, cum a azi gjgab, cumpara niste aripi de astra f cabrio (bertone) si pune direct pasajul rotunjit, e mai simplu si arata mai bine. |
Nu rotunjesc nimic , nu-mi plac rotunjite pe hatch ...vor fi umflate finut atat cat sa intre roata sub aripa sa nu-mi mai atinga.
Renunt la offset si cu asta basta, pana la Brasov m-au trecut emotii cat in 2 ani de cand am masina ... LE : Cristi , am incercat si cu presiune 2.2 si cu 2.8 ...intr-adevar o mica diferenta in bine cu presiune mai mare, dar nu are nici un rost sa-mi risc viata pentru LOOK. Am incercat, mi-am facut damblaua , dar nu pot sa merg cu morcov in c*r , doar asa, sa vada lumea ca am offset. Pacat, mi-ar fi placut sa-l pastrez ... |
Inchideti topicul , pana la primavara nu mai fac nimic la masina ...dupa ce trece iarna ma apuc iar de ea, ieri am avut numai belele.
Multumesc |
Quote:
Topic Closed ! |
6 Attachment(s)
Jante noi la VLX , insa problema in primavara o sa fie culoarea "miezului" ...in proportie vreau sa`l fac alb ...dar as vrea si alte pareri.
Am mai montat scaune recaro ..insa momentan nu am poze ...Nu prea s-a mai lucrat la masina ..lipsa de fonduri ... |
Aceias parere Alb!
se potriveste cel mai bine din toate variantele puse... |
Alb, zic eu !
Şi negre ar fi drăguţe... dar parcă le micşorează . |
Nu alb, alege o culoare sa contrasteze cu restul masinii si sa "mearga" cu stickerele de pe spate. Mie mi-ar placea s-o vad cu miez verde sau mov deschis:D
|
sunt sigur ca o sa imi sariti in cap, dar acel roz chiar da bine 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning