![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
ca poate ma bag eu cu calibra:D |
Quote:
|
9 Attachment(s)
ceva poze....chiar daca nu am mai facut nimik la masina...
:lol: |
pune si pozele ma ametitule :lol::lol::lol:
ai dat edit ma :lol::lol::lol: sigur ca da...tuning show....low...slow....:lol: |
Quote:
|
Nu ii baneaza nimeni contul ? E pentru binele comunitatii ...
Prea frumoasa masina asta :yes: |
Quote:
imi poti da te rog pe pm un nr de telefon sau un id de-al tau ca am nevoie de cateva informatii de la tine in legatura cu o o pisica din arad pe care intentionez sa o cumpar.. |
Quote:
|
Am vazut pozele de mai sus de la expo super super..... dar ai participat cu ea la ceva? :D Macar macar un best wheels sa castige Aradul cu OZ Mito nu Timisoara cu OZ Futura :paper:
|
Quote:
PS: daca vrei sa storci ceva de sub capota, poate un turbo mic, in rest nu ii mai face nimic, decat poze :D |
Quote:
sincer.. ultima poza e ce trebuie.... place mult. |
3 Attachment(s)
va multumesc pt cuvintele frumoase...:)
pe masina ar mai trebui sa vina una alta....ca sa fie cum imi place mie....dar momentan e ok...vin bani bagati in fratele mai mare care a venit de curand..:D:D....si dupa care revenim si la..."dragostea mea" :)) toate cele bune....pun o poza,doua cu proaspatul membru....;) |
Quote:
arata bine ursul...ce motor are ? interiorul va ramane ``chel`` ? bafta cu el si sa il vedem pe la evenimente ;) |
Quote:
|
foarte urata pisicuta, serios
si nu va intaleg care aveti folii asa inchise pe masina, sa nu vezi deloc inauntru... :lol: hai ca te pupa fratele tau si nu iesii azi cu masina ca ploua sa nu o murdaresti ps. bara spate e aia de la mine? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning