Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 1 - O cotoarba RWD (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/74633-golf-1-cotoarba-rwd.html)

bolidu' 25-07-11 20:03

Re: Golf 1 - O cotoarba RWD

Asta-i ala micu de respira greu..:))
Bafta cu proiectul in continuare!

scorpio GL 22-08-11 13:33

3 Attachment(s)
A trecut si Tulcea.Cazanul incepe sa se comporte cum trebuie, softul e foarte bun, pompa de benzina isi face treaba, masina este mai controlabila la viteza , am anulat servofrana si chiar imi place ca franeaza drept.
Mai trebuie sa rezolv turometrul care nu vrea sa tina pasul cu motorul si schimb de-an pulea, vesnica problema-timoneria, care imi mananca foarte mult timp la schimbari de treapta.Am perpelit ambreajul, dar dupa ce l-am lasat vreo 4 ore la uscat cu niste cola a reusit sa mai duca doua curse in finale.Next time cred ca rupem norma.
Felicitari Afa
CLI-O SPORT! CLI-O SPORT!

bluey 22-08-11 13:50

Esti pe drumul cel bun.
Inca ma bucur ca acum cativa ani ti-am zis sa o pastrezi.
Acum te-ai fi invartit in jurul cozii prin vreo parcare trista cu o masina anosta :)

julaikos 22-08-11 13:55

Nu tin minte ce turometru ai pe masina,dar daca e dinala din targ cu 7mii de culori poti sa-l arunci departe,au timp de raspuns foarte mare
Mai bine pui un turometru de fabrica si faci rost de un shiftlight bun,eventual in 2-3 trepte

scorpio GL 23-08-11 10:38

1 Attachment(s)
Hai ca a aparut filmuletul din finala.Felicitari castigatorului, am pierdut datorita timpului slab de reactie.Asa imi trebuie daca o ard aiurea in loc sa ma chiombesc la semafor.Oricum am schimbat a doua prea devreme ca incepatorii.

scorpio GL 24-08-11 10:17

1 Attachment(s)
Si un film cu cel mai bun timp al meu.Cu siguranta data viitoare va fi istorie ca observ ca schimb cam devreme treptele.Nici acum nu-mi explic cum de a tinut ambreajul in acea cursa.

bolidu' 24-08-11 19:08

Pe 10 sept cica se anunta linii la Pitesti sus la Stadion. Vii cu asta mica?:D

scorpio GL 24-08-11 21:14

Daca e spatiu de franare mare si nu se suprapune cu vreun eveniment DRE din sud, vin.

scorpio GL 06-09-11 17:40

Azi am dat cutia jos sa vedem ce avea ambreajul.Discul era praf si placa decalita la dintisori.Maine punem de diesel.
Ne-am mai uitat putin pe calculele cutiei in raport cu rotile si turatia si am ajuns la concluzia ca schimbam muuuult prea devreme.Trebuie turometru calumea sa vad si eu turilii ca sa termin pe trei trepte.

bobby_gsi2 06-09-11 17:42

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 4568942)
Azi am dat cutia jos sa vedem ce avea ambreajul.Discul era praf si placa decalita la dintisori.Maine punem de diesel.
Ne-am mai uitat putin pe calculele cutiei in raport cu rotile si turatia si am ajuns la concluzia ca schimbam muuuult prea devreme.Trebuie turometru calumea sa vad si eu turilii ca sa termin pe trei trepte.

Pune-i un bec in cutie :)
hai la Pitesti.... mai vb si noi una alta....semintele le dau eu .

scorpio GL 06-09-11 17:48

O fi loc sa ma opresc cu tractorul? Imi trebuie spatiu cam mult...

bobby_gsi2 06-09-11 17:53

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 4568955)
O fi loc sa ma opresc cu tractorul? Imi trebuie spatiu cam mult...

Sincer nu stiu de ce invoca toti faza cu franarea, Nici eu nu sunt de acord cu sensul in care se fac liniile...invers era mai ok...insa au devansat startul cu 60 de m si eu zic ca e mai bine. Eu reuseam sa ma opresc cand eram tanar si ma dadaeam la ilegale scuar cap coada si franele nu sunt punctul meu forte. Din pacate anul trecut nu tragea masina si nu am incercat niciodata franarea.....deja franam de la 80 la ora :)

Iulian GTO 06-09-11 17:57

3 Attachment(s)
La chestia cu becul in cutie,m-am gandit si eu...eventual un Xenon d2s :lol:..asa era prea simplu, mai bine ne complicam cu un Shift Light!

bobby_gsi2 06-09-11 18:12

Nu neaparat xenon....un h3 de proiector am eu :)
Le: e naspa rau fara turometru sau shift...nu e de ras

Iulian GTO 06-09-11 18:52

2 Attachment(s)
Omu',o sa pedaleze cu "semaforul" in masina!!!:-)

All times are GMT +2. The time now is 22:38.

- Copyright 2026 4Tuning