![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
:)) nu posta cine stie stie si gata :) pastreaza amintirile acolo ca o sa mai fie :)
|
"X: Nu mai venii ca aparu politia !!!!
Y: pai ? " :lol: |
2 Attachment(s)
vreau sa va arat 2 materiale necesare si zic eu f interesante, primu cu senzorii sa ii identificati usor
|
Quote:
|
ce stock era a mea :)) avea 1 luna de cand o aveam :)
|
Quote:
kalu, iti multumim ca ai ramas fara tigari. Respect acest club si acesti oameni, orice s-ar intampla.:bunch: |
Multumesc la toata lumea pt incurajari vb frumoase ,mai putin frumoasee ,etc etc ;) intreba cineva mai sus.de angel......este angel eyes ccfl(neon hid)doar ca e rosu nu am pus eu nmk am schimbat doar kittul cu acesta ROSU.....jantele ca sa nu mai existe discutii...cele din poza adik M3 EVO PE 18 REPLIKA (///m3 evolution exista doar 19 in varianta originala si sunt forjate).....deci pozele fiind un pik ceva mai vechi jantele nu mai sunt demult sau dat...am doar jantele originale ///m3 e36 MOTORSPORT style 24 forjate si cu buza polishata si cele HAMANN cu miezul negru si la fel buza polishata....
DACA sunt oamnei care zik ca e cea mai frum pisik nu pot dekat sa ma bucur eu am facuto in timp cu bani si cu rabdare ..dar asta nu insemna ca nu mai sunt si alte pisici frumoase in oras si nu numai..fiecare pisik e frumoasa in felul ei..orice masina are ceva special atat pt proprietar cat si pt cei din jur care o apreciaza.(a mea mai special are mult kittt:-):-):-)) ....multumesk inka o data pt urarile de bun venit o seara buna la toata lumea |
dasta te respect eu frate, ca desi ai o masina foarte foarte tare, intotdeauna ai fost modest, ai accept si faptul ca sunt si alte pisici frumoase, etc., nu cum fac alti...x are cea mai frumoasa masina si vine si x si zice , da frate, am cea mai frumoasa masina.
daca ar fi si alti propietari de masini "tari" asa ca tine, cu siguranta ca lumea va fi mai buna :) cius amigo :* |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=1AKl_RfF58o |
misto melodia facuta de Junior :D si montaju super !!
|
astept sedinta foto :lol: WST cu parasolar :D
|
si eu...sa ajunga acasa :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning