![]() |
Re: Comentarii WIP (Work In Progress)
2 Attachment(s)
dupa luni in care nu am mai lucrat......
Mazda 3 Time Attack |
niiiice. mai multa gija la carbonul de pe capota. mi se pare usor prea inchisa la culoare..
|
ms tkz , bine k am pastrat toate layerele , k deobicei spre sfarshitul lucrarii dadeam "merge visible", o sa rezolv si problema cu carbonul. kmo.
|
Quote:
se pare ca va trebui sa o iau de la O:cry: |
1 Attachment(s)
Altul!
|
2 Attachment(s)
baieti! salutari! care ma puteti ajuta si pe mine dupa ce termin body kitt-ul sa imi faceti si mie niste reflexii :) pls! si o parere de body kitt. de baza a fost cel pe cadillac > rebrush!!! vreau pareri!!!
|
Keemo e reusita mazda.nu am vazut de mult o lucrare de a ta
|
Quote:
incearca sa il faci aceeasi culoare. |
Quote:
|
pai nu e la caterinca chestia aia MOV ? :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Shantu scuze nu eagle...credeam ca te referi la faptul ca de ce nu are clanta masina aia.....greseala mea...
Vin cu un proiect....Primul meu brush mai elegant adica cel m-ai bine realizat(dupa mine). Astept sa imi spuneti unde am gresit..ce trebuie sa repar ce as putea sa ii fac..masina este wip si pot remedia problemele. Am hotarat sa scot liniile usi din fata pt. ca mi se pareau inestetice. |
Quote:
brushu tau e umpic cam intestetic:rolleyes2.. si lucreaza si tu pe rezolutii mai mari...si masina sa fie mai mare , nu intr-un colt al imaginii ;) |
2 Attachment(s)
Asta e....primu brush liniile o sa le adaug....
un update...care arata mai bine? |
da spre honda fara grila aia...
mai bine lasa grila cum e ca forma si schimbai grilaju ala lasand sigla .. PS: ce tema ti-ai ales pentru masina sa stim cum sa ne uitam la ea |
Ceva race car.... Un bolid de curse luxos....curse de strada ma refer...nush daca intelegi...Ideii de grila daca ai sunt bine venite ca sunt in pana acolo....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning