![]() |
Re: Renault R12 Gordini
Quote:
|
Ceva firesc8)
|
stie cineva cum s-a intamplat...si de ce ?
@rhd fara suparare daca nea nicu era decent si stia de are in curte nu se lua nimeni de el....dar s-o faci masina de showroom cand ea e vizibil un cifa de chit ....asa nu, cele bune |
Exact cand au fost facute pozele, Nea'Nicu spunea, citez:" Mi-a dat un copil de pe margine cu o piatra in parbriz, eu aveam ceva viteza deoarece ma infierbantase Spudy (Dan Spuderka) cu Alfa, si am scapat-o".
|
rea buna originala neoriginala era singura care mai mergea!!!!pacat de ea ....
|
nu cred ca o mai face ca se vede in poza ca e deformat si plafonul...:???:
|
am inteles eu gresit mai are o a doua caroserie ?
|
pacat de janta aia:(
|
Poza preluata de pe rally...ro este una foarte trista....un om care iubea masina aia mai mult ca pe orice, si care acum e nevoit sa o vada in halul asta...pacat
|
Nu cred ca am vrea niciunul sa fim in pielea lui in momentele alea...
|
Pacat de masina, ca el este un om cu caracter zero.
|
Quote:
In al-II-lea rand eu nu te-am jignit cu nimic. In al-II-lea rand mai tine cartea de gramatica in mana... Si ca sa nu fiu complet off, si sa iti raspund la intrebare, asta o spunea " B 75 UAP" prin 2008: "Eu am fost la nea Nicu acasa si daca vezi cate piese are acolo ingheti!! Plus ca in acelasi garaj mai are si gordina mare a lui nea Fane Iancovici, singura de 160 cp adusa in Romania (de fapt decat caroseria fara acte).." |
Quote:
|
Quote:
|
Ultima poză, pusă de Popasan, mi se pare foarte tristă!
Cât de înfumurat şi arogant ar fi el, nu dorim nimănui o astfel de întâmplare! Cred că şi-a dat şi el seama că orice instinct de şofer ar fi avut în el până la vârsta asta, începe să dispară... Maşina poate fi făcută, dar cu prea multe compromisuri după părerea mea. P.S. Să mai lăsăm omul în pace! Cred că sughite neîncetat de vineri încoa' :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning