![]() |
Re: kitch tuning din bacau
tare culoarea:))?>:))
|
ma da e baiatu' cu taxi ala galben,aranjat....
cine-l cunoaste,va rog sa-i spuneti sa dea jos ori "stema" 4tuning, ori chestiile cu M3 si V6,una langa alta de pe portbagaj |
tu vorbesti de taxiul vip... sa stiti ca motorul ala e modificat.... si masina cica fuge grav
|
De ce zici asta? Ai mers cu el cand ii dadea talpa? Eu nu cred. Stiu ca are istorie in privinta "tuningului"
|
da frate, eu cred ca e tare masina......dar personal (si e doar o parere), parca ar fi mai frumos fara M3,V6, si multe alte chestii de pe el
|
are user pe forum, a intrat el cu chef de cearta aici, asa ca de spus, nu-i spun nimic...
el ne spunea noua ca s-a saturat de masinile noastre, ca e satul de accesoriile noastre din targ.... si eu am pus 2 poze cu masina lui, si am lasat pe altii sa spuna cine e cu zorzonele sau nu pe masina... |
Eu stiam ca ultima versiune de M3 vor sa o scoata cu cilindri in V, restul versiunilor au fost cu cilindri in linie. Oricum varu21 ce modificari si-a facut la M3V6?
|
vrei sa spui in linie...
ala cu taxiu' o fi avand motor, pacat ca nu are si masina. |
:) da in linie acu am vazut ca am scris gresit
|
nu ma......ma refeream la toate ''zorzoanele '' alea care le are prin/pe/sub:) masina. In fine....asta e parerea mea....
|
ma abtin...dar nu imi fortatzi rabdarea....:x
|
Quote:
stai tu calm ca nu e omu cu pricina eu unu m-am saturat ca totzi shoareci care s-au apucat de taximetrie au niste figurii in cap. eu ii respect pe vechi taximetrist dar ca am fost shi eu coleg cu ei dar de ashtia mie scarba il gasesc eu prin orash shi ii jupesc semnu ca sa nu se mai laude cu noi |
apropo de motor ce putea sa ii schimbe taximetristu ala la al lui. eu cu broscoi (prorecla la mashina mea) m-am luat la intrecere( mult spus) cu noul logan de 16i 16v shi mai mai ca se dadea la mine, dar cutia mea scurta shia spus cuvantu .....
ala ce putea sa ii schimbe la logaut ii el mai tare ca astia de la piteshti ce pana mea mai scutitzima ce putea sa ii faca un cip sa ii dea trei cai ca doar nui disel ca din cate stiu nui modelu de 100 de cai ala cu doua axe cu came adica 16 valve |
Ca sa iti dea cp mult la remaparei nu tre sa fie diesel tre sa fie supra alimentat :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning