![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Quote:
|
Ar fi bine sa va acorde niste ranguri personalizate de genul: fan #1 xxxxauto.xx
|
Quote:
Nu poti sa te abtii fara sa iei parte la discutii care nu te privesc? PS nu trebuie sa imi scrii PM dupa ce citesti. |
Quote:
|
Quote:
Ps doar o macheta la 1:18 e in plus fata de aseara... ( pe okazii) |
Daca tot e topic de discutii, anunturi si barfe, as vrea barfesc.
Vreau sa-l barfesc pe generalul steaua23 ca vrea sa-si mai faca o vitrina cu bunaciuni. :???: :bat: |
Quote:
|
Este periculos sa spun, n-as vrea sa o fac si dupa sa regret toata viata ca nu am pastrat secretul. In plus poate sa vina la Brasov sa ma caute si sa-mi faca Renault-ul "pe comanda". :))
|
Da si tu o aproximare in metri patrati daca tot ai inceput. Ne lasi asa, cu ochii in soare?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Radule, eu zic sa-ti comanzi oglinda pe stanga si cauciucuri noi pe spate. Si ai putea sa revopsesti capota aia ... :evil_laug Vitrina e momentan la stadiul de proiect ... asa ca nu e nimic sigur legat de dimensiune :lol::lol: |
Quote:
|
phii-ha, ce oameni :lol:
Investeste Andrei in Clio :)) Azi mi-am comandat proiector stanga ca mi-a sarit o piatra in el in vara si "l-a facut de comanda", sa-i zic sa-mi trimita si oglinda si 2 cauciuce spate, plus alte componente in caz ca-ti vin idei. Buhaha. |
Salut, as vrea sa stiu si eu daca exista magazine (sau lanturi de magazine) unde se gasesc diverse "lucruri" pentru diorame, vazusem in real ceva cu elevator si truse de scule...la asa ceva ma refeream.
Multumesc! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning