Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Discutii, Anunturi, Barfe etc. (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/58820-discutii-anunturi-barfe-etc.html)

model collector 01-03-12 22:42

Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Quote:

Originally Posted by miniauto (Post 4909756)
tu ce zici ?

ca doar esti membru si acolo :D

Nu-ti face iluzii. Mi-am exprimat de foarte mult dorinta sa imi fie inchis contul.

lusian 02-03-12 00:11

Ar fi bine sa va acorde niste ranguri personalizate de genul: fan #1 xxxxauto.xx

model collector 02-03-12 00:29

Quote:

Originally Posted by lusian (Post 4909970)
Ar fi bine sa va acorde niste ranguri personalizate de genul: fan #1 xxxxauto.xx

Vezi ca au bagat marfa proaspata pe ocazii, nu te intereseaza nimic, poze, ceva?

Nu poti sa te abtii fara sa iei parte la discutii care nu te privesc? PS nu trebuie sa imi scrii PM dupa ce citesti.

2010 02-03-12 08:00

Quote:

Originally Posted by lusian (Post 4909970)

???????

lusian 02-03-12 08:06

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 4909975)
Vezi ca au bagat marfa proaspata pe ocazii, nu te intereseaza nimic, poze, ceva?

Nu poti sa te abtii fara sa iei parte la discutii care nu te privesc? PS nu trebuie sa imi scrii PM dupa ce citesti.

da am vazut, am cumparat un trabant... :P eu nu inteleg ce aveti voi cu cealalt forum? sunt doar tampiti acolo si aici e doar elita? Ar trebui sa incurajati orice site care promoveaza sportul acesta... in fine... nu ti am dat nici un pm.. nu am de ce.
Ps doar o macheta la 1:18 e in plus fata de aseara... ( pe okazii)

radu_rs 08-03-12 16:18

Daca tot e topic de discutii, anunturi si barfe, as vrea barfesc.

Vreau sa-l barfesc pe generalul steaua23 ca vrea sa-si mai faca o vitrina cu bunaciuni. :???: :bat:

2010 08-03-12 16:38

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 4921290)

Vreau sa-l barfesc pe generalul steaua23 ca vrea sa-si mai faca o vitrina cu bunaciuni. :???: :bat:

Cati metri??

radu_rs 08-03-12 17:01

Este periculos sa spun, n-as vrea sa o fac si dupa sa regret toata viata ca nu am pastrat secretul. In plus poate sa vina la Brasov sa ma caute si sa-mi faca Renault-ul "pe comanda". :))

bmwh548 08-03-12 17:26

Da si tu o aproximare in metri patrati daca tot ai inceput. Ne lasi asa, cu ochii in soare?:lol:

2010 08-03-12 19:03

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 4921373)
Este periculos sa spun, n-as vrea sa o fac si dupa sa regret toata viata ca nu am pastrat secretul. In plus poate sa vina la Brasov sa ma caute si sa-mi faca Renault-ul "pe comanda". :))

Bai ce om...acum ai si iepuri...:lol:

steaua23 08-03-12 20:04

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 4921290)

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 4921373)

Radule, eu zic sa-ti comanzi oglinda pe stanga si cauciucuri noi pe spate. Si ai putea sa revopsesti capota aia ... :evil_laug

Vitrina e momentan la stadiul de proiect ... asa ca nu e nimic sigur legat de dimensiune :lol::lol:

2010 08-03-12 20:57

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 4921672)
Radule, eu zic sa-ti comanzi oglinda pe stanga si cauciucuri noi pe spate. Si ai putea sa revopsesti capota aia ... :evil_laug

Vitrina e momentan la stadiul de proiect ... asa ca nu e nimic sigur legat de dimensiune :lol::lol:

Cam mare investitia pentru Radu....pe la vara:lol:

radu_rs 08-03-12 21:07

phii-ha, ce oameni :lol:

Investeste Andrei in Clio :))
Azi mi-am comandat proiector stanga ca mi-a sarit o piatra in el in vara si "l-a facut de comanda", sa-i zic sa-mi trimita si oglinda si 2 cauciuce spate, plus alte componente in caz ca-ti vin idei. Buhaha.

bobocu91 02-05-12 22:02

Salut, as vrea sa stiu si eu daca exista magazine (sau lanturi de magazine) unde se gasesc diverse "lucruri" pentru diorame, vazusem in real ceva cu elevator si truse de scule...la asa ceva ma refeream.

Multumesc!

2010 02-05-12 22:28

Quote:

Originally Posted by bobocu91 (Post 5007214)
Salut, as vrea sa stiu si eu daca exista magazine (sau lanturi de magazine) unde se gasesc diverse "lucruri" pentru diorame, vazusem in real ceva cu elevator si truse de scule...la asa ceva ma refeream.

Multumesc!

In Ro slabe sanse...incearca pe Ebay, ai sa gasesti tot ce iti trebuie!

All times are GMT +2. The time now is 22:17.

- Copyright 2026 4Tuning