![]() |
Re: Challenge`s .....
pai cam asta ziceam si eu :) ca tunarit, cu jantee, suspensii, evacuare, neoane, body-kit etc...te duce la 100 000 :):))...daca asta e dacie...vreu si io una
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
escalade -u' meu .............cam nasol stiu nu am nici o treaba cu vt-ul
|
provoc si eu pe care doreste pt locul in virtual tuning(chiar daca sunt begginer:D)
|
mishu ma dor ochii de la escalade`ul tau:))
|
as accepta yo provocarea dar am treaba cu cu concursul shi am mult d lucru.poate dupa c se termina concursul.....
|
2 Attachment(s)
culoarea sau k e nasol :)) stiu k e nasol am si zis k sunt paralel :P ........ute cine se baga la un 7 :D? ... maf am o boala ..masina sa aibe culori mai ciudate :P
|
culorile alea 2 nu prea se pupa....lasa-te de neoane,farurile sunt prea puternic aprinse si parbrizu galben si geamurile laterale verzi e aiurea trb sa le faci negre sau si parbrizu si geamurile laterale aceeasi culoare
|
fiecare cu gusturile lui :P mie imi place si e un contrast marfa de la portocaliu la verde
|
mishu masina ta parca a fost supusa la radiatii :))) zici ca e o galeata cu kiwi si un sac de portocale =))
si mie nu mi se pare un contrast misto verde cu portocaliu ... ce sa mai zic de geamurile laterale ... si de parbriz :lol: si neoanele alea parca lumineaza aerul nu pamantul |
1 Attachment(s)
uitati masina mea
nu stiu ce culoare sa o fac |
2 Attachment(s)
Uite pe a mea! Cand se voteaza?
|
2 Attachment(s)
cine se baga pe asta???
|
mishu, is faine culorile , o sg problema, nu ai sa vezi niciodata o masina cu astfel de culori , fale mai mate si oleaca mai inchise!! nu am vazut pana acum culoare care se aprinde:))) lasa-te de faruri si neoane ZIUA!! nu lumineaza ele asa de tare , indiferent k is xenoane treb sa fie lasere sa faca asa :)) ok bafta in continuare !!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning