![]() |
Re: Masini de gagici
Quote:
|
vaaai aleks ii spulberi visele :roll:
|
imi pare rau, nu vreau sa stric imaginea nimanui despre creatiile lui bangle, dar asta este (din nou) un esec al lui
|
yaris e lastun restilizat
|
pe ce considerente apache?
|
marimea masinii... sper ca nu sunt suspectat ca vreau sa-mi maresc numarul de posturi..sper ca se stie de ce...ca nu vreau sa incalt vreun ban/avertisment...m-a luat gura pe dinainte
|
nu nu, discutam, nu dam cu barda,eram curios unde-i legatura doar :)
|
Yarisu' mi se pare cea mai atractiva si simpatica din categoria "Buburuzelor"
|
A2 nu te atrage mai mult?
|
sincer, nu:lol: :oops:
|
1 Attachment(s)
apache...o vreme am stat mai mult pe la reprezentanta toyota,si am pus mana pe un yaris 1.3(se stie ca sunt fana buburuza)...si vreau sa iti zic,ca si de atunci se pomeneste test-drive-ul respectiv daca cineva mai are curajul sa zica ceva rau de yaris :lol::lol::lol:
...daca urci in masina,nu te simti sufocat absolut deloc...ba chiar tre sa te chinui sa ajungi la parbriz stand normal p scaun...masina este deosebit de stabila si agila...si sa nu uitam ca pentru mia aia de kg ce are,calutii ce are este foarte ok...sa nu mai vorbim de faptul ca e tot un vvt japonez,pe lant,cuplu maxim la 4500,si limitare la 6500 8) (garantez ca e fix acolo,am incercat in repetate randuri) problema mea a fost ca pe dinauntru e mai degraba OZN,decat masina...afisaj electronic,motor prea silentios,schimbator superfinut si volanul de parca mergea pe sensori ca nu "simteam in mana" asfaltul :lol: ma crezi pe cuvint ca nu are nimica in comun cu un lastun?:lol:insa,intr-adevar este absolut ideala pentru femei ;) |
cum ii zice la smartul ala fara parbriz iar in loc de usi are niste ... chestii ... zici ca-i carusel :-P aia da masina de femeie (cu parul lung) :D
|
Da eventual pentru iarna.
|
Ce ciudat mi se pare..pana acum nu am auzit nicaieri vorbindu-se despre yaris ca fiind o masina proasta. Am vazut si niste teste comparative intre yaris si alte buburuze care as fi zis eu ca sunt mult peste si tot invingatoare a iesit..si asta in mai multe reviste de specialitate nu doar intr-una singura (nu dau nume aici).
Peste tot e laudata masinuta, chiar m-ati facut curios ..sper sa am si eu ocazia sa o conduc ... |
12 Attachment(s)
merge? :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning