Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Accidente Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/56659-accidente-baia.html)

mosky 03-05-09 15:27

Re: Accidente Baia Mare

Frate.....zi de zi accidente cum explicati voi asta?

robbyxX23 03-05-09 15:53

S`a marit numarul de spagi pentru carnete? :lol::lol:

ariciul 03-05-09 16:59

cand il auzi si pa ala care o fost in dreapta ca nu o avut viteza;). toata lumea o cam calca in zona aia mai ales seara parca este pista de raliuri si spun asta din cauza ca era sa ma spulbere unul acolo si mergeau semafoarele si ala o trecut pe rosu. deci trebuie sa avem grija :D

MephistoBM 03-05-09 21:06

Quote:

Originally Posted by bogo4all (Post 2283944)
De 30 min a intrat un Audi direct in stalpul de la dorna de sub pod, iarasi am ghinionul sa vad cu ochii mei pe viu si sa ajung la cateva secunde dupa accident, din cate am observat soferul era cel mai grav, ceilalti doi din care pasagerul din fata era destul de ok la fel ca cel din spate doar ca era in stare de soc.

http://www.emaramures.ro/Stiri/21053...ia-Mare-VIDEO-

nici sa fi fost detectiv particular...

adriano9 04-05-09 13:54

10 Attachment(s)
circula vorba ca tinerii au avut un conflict la ice club si au plecat de acolo sa nu primeasca de batut,a fost acolo un baiat care a zis ca mai bine il prindea decat sa faca accidentul ala urat
pozele...

botdriver 04-05-09 20:43

pacat de masina ,era frumoasa...

bogo4all 04-05-09 20:45

Nu am inteles de ce nu s-a deschis nici un airbag, centuri nu cred ca au avut niciunul, adriano9 u ce masina ai? lucrezi pe taxiu?

botdriver 04-05-09 20:50

probabil a mai fost lovita masina si din 'economie'(prostie) nu o mai dat bani pe airbag-uri...asta e o presupunere doar...

norbi_bidi 04-05-09 22:06

2 Attachment(s)
Pasatul alb de la accidentul din Seini. Eu am doar 2 poze, daca mai are cineva poze de dupa accident (masina sa nu fie la fata locului) sa le puna :-)

Dany.bilan628 05-05-09 07:47

bilanț accidente in minivacanța de 1 mai:

in judetul Maramures s-au īnregistrat 15:shock: accidente rutiere==>
Baia Mare (5 accidente, 6 persoane ranite, dintre care o fetita de 7 ani)
Satulung (o persoana ranita usor),
Coltirea (6 persoane ranite, dintre care 2 copii)
Seini (3 persoane ranite),
Viile Apei (1 persoana ranita),
Viseu de Sus (1 persoana ranita, in stare de ebrietate),
Ilba (2 persoane ranite),
Satu Nou de Sus (1 persoana ranita),
Somcuta Mare (1 adolescenta de 17 ani ranita),
Lapus (1 tanar de 19 ani ranit)
Baia Sprie (1 copil ranit).

ballack 05-05-09 10:07

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 2289082)
Pasatul alb de la accidentul din Seini. Eu am doar 2 poze, daca mai are cineva poze de dupa accident (masina sa nu fie la fata locului) sa le puna :-)

Pasatul ala alb a fost prima masina pe care am palit-o. De fapt, tipa de la volan m-a lovit. :sad:

adriano9 05-05-09 11:10

Quote:

Originally Posted by bogo4all (Post 2288839)
Nu am inteles de ce nu s-a deschis nici un airbag, centuri nu cred ca au avut niciunul, adriano9 u ce masina ai? lucrezi pe taxiu?

lucrez pe taxi dar atunci eram doar pasager...

norbi_bidi 05-05-09 13:39

Quote:

Originally Posted by Dany.bilan628 (Post 2289740)
bilanț accidente in minivacanța de 1 mai:

Viile Apei (1 persoana ranita).

"persoana" asta a intrat in coma dupa ce a cazut cu scuterul (a avut casca care o pui doar de forma. Cum e cea de mineri si a dat cu capul). Nu am auzit nimic CONCRET dar se spune ca a murit. Dar am auzit doar din povesti, nimic sigur.

Soche 05-05-09 14:58

Putin dupa italsofa un Mercedes infipt intr-un sant de pamant, il scoteau cei de la ATP cu macaraua aia a lor. Cand am venit inapoi era deja pe platforma, nu arata prea lovit la caroserie dar sub banuiesc ca era varza. N-am apucat sa fac poze ca era trafic intens dar avea nr MM -- LUP.

adisoruc 05-05-09 15:03

ce fel de mb?

All times are GMT +2. The time now is 14:49.

- Copyright 2026 4Tuning