![]() |
Re: Accidente Baia Mare
Frate.....zi de zi accidente cum explicati voi asta?
|
S`a marit numarul de spagi pentru carnete? :lol::lol:
|
cand il auzi si pa ala care o fost in dreapta ca nu o avut viteza;). toata lumea o cam calca in zona aia mai ales seara parca este pista de raliuri si spun asta din cauza ca era sa ma spulbere unul acolo si mergeau semafoarele si ala o trecut pe rosu. deci trebuie sa avem grija :D
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
circula vorba ca tinerii au avut un conflict la ice club si au plecat de acolo sa nu primeasca de batut,a fost acolo un baiat care a zis ca mai bine il prindea decat sa faca accidentul ala urat
pozele... |
pacat de masina ,era frumoasa...
|
Nu am inteles de ce nu s-a deschis nici un airbag, centuri nu cred ca au avut niciunul, adriano9 u ce masina ai? lucrezi pe taxiu?
|
probabil a mai fost lovita masina si din 'economie'(prostie) nu o mai dat bani pe airbag-uri...asta e o presupunere doar...
|
2 Attachment(s)
Pasatul alb de la accidentul din Seini. Eu am doar 2 poze, daca mai are cineva poze de dupa accident (masina sa nu fie la fata locului) sa le puna :-)
|
bilanț accidente in minivacanța de 1 mai:
in judetul Maramures s-au īnregistrat 15:shock: accidente rutiere==> Baia Mare (5 accidente, 6 persoane ranite, dintre care o fetita de 7 ani) Satulung (o persoana ranita usor), Coltirea (6 persoane ranite, dintre care 2 copii) Seini (3 persoane ranite), Viile Apei (1 persoana ranita), Viseu de Sus (1 persoana ranita, in stare de ebrietate), Ilba (2 persoane ranite), Satu Nou de Sus (1 persoana ranita), Somcuta Mare (1 adolescenta de 17 ani ranita), Lapus (1 tanar de 19 ani ranit) Baia Sprie (1 copil ranit). |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Putin dupa italsofa un Mercedes infipt intr-un sant de pamant, il scoteau cei de la ATP cu macaraua aia a lor. Cand am venit inapoi era deja pe platforma, nu arata prea lovit la caroserie dar sub banuiesc ca era varza. N-am apucat sa fac poze ca era trafic intens dar avea nr MM -- LUP.
|
ce fel de mb?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning