Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

Keisuke 03-07-08 11:38

Re: Discutii despre orice!

Nu vreau sa va tai entuziasmul, dar cine pune 20 mil pt un kit de caroserie + vopsitul masinii + faruri + stopuri + jante + suspensia ..etc ?

IonutzMFF 03-07-08 14:28

Gasim sponsori ....ne adunam toti din comunitate si vedem ...Eu de exemplu pot sa dau ceva de la magazin , beni de la tuning la fel , andrei si mircea idem si tot asa ..se strang

andreizr1 03-07-08 17:34

eu donez un set de pleoape far , si ... poate un filtru sport K&N .... dar totusi ... pentru masina politiei ? ce mi-au dat ei mie pina acum ? inafara de amenzi ?

mai bine ii dau la keisuke pleoapele si el isi tatueaza pe umar sigla HDI de la peugeot .... ;) stie el de ce .... :lol: :D:-) :lol:

robbyxX23 03-07-08 21:08

poate primim reduceri la amenzi =)) sau promotzie .. 2 la pretz de 1 :))

M I V E C 04-07-08 09:13

hai mah oameni buni sa fim seriosi, mai bine adunam banii si sponsorizarile si ii investim in alcool si femei, ca macar ramai cu ceva

Keisuke 04-07-08 09:36

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1628427)
hai mah oameni buni sa fim seriosi, mai bine adunam banii si sponsorizarile si ii investim in alcool si femei, ca macar ramai cu ceva

eu sunt pentru asta :!:

IonutzMFF 05-07-08 04:49

sau ii bagam la tine in benzina si ne plimbi 2 zile :))

bogdan350cid 06-07-08 04:43

eu le as monta un kit de nitrous sa le sara cascheta din cap, daca ar foi sa fie , nu vopsit si bari si rahaturi

Dany.bilan628 06-07-08 13:28

daca se va face totusi ceva, ar fi bine sa nu se umble prea mult la motor...ca poate le vine chef sa faca liniutza

IonutzMFF 09-07-08 21:07

Cine ar dori sa vina sambata la Nyreghyhaza la Concursul national de sprint 400 m ...Plecarea e la 9:30 dimineata de la OMV'ul de la iesire din Baia Mare..E promis un show super cu multe masini puternice

IonutzMFF 17-07-08 12:33

Avem unda verde ...Deci putem ''tuna'' masina politiei .... Este un proiect ambitios , si sa ne putem mandri si noi cu ceva.. Nu vreau sa aud critici si reprosuri ..Intalnirea va fi asta seara la ''Broaster chiken'' , vizavi de Oaza ...la ora 9 ...Toti cei care doriti sa contribuiti cu ceva va rog sa fiti prezenti.Va multumesc

T@m@ngo 18-07-08 13:06

Bafta sa aveti sa faceti ceva cu ce sa se mandreasca toti pasionatii din Baia Mare :D

GODLESS 19-07-08 02:12

Eu nu inteleg de ce trebuie sa copiem idei si nu incercam sa fim originali ... De ce nu am tuna o salvare , o masina de pompieri sau un dric . Este un dric pe V.Alexandi , un cadilac(cred) cu v8 in el , ce Pimp My Ride se poate pace din el ...

Dany.bilan628 19-07-08 17:39

goood point...cu dricul

man, daca se mai gandeste cineva ma gandesc sa ajut

T@m@ngo 19-07-08 18:22

Dak se duce la bun sfarsit faza cu dricul Baia Mare o sa devina un oras vestit in lumea pasionatilor de tuning si cei care o sa contribuie la Proiect o sa fie mandri de realizare Bafta in demararea proiectului !!!!

All times are GMT +2. The time now is 17:26.

- Copyright 2026 4Tuning