![]() |
Re: Discutii despre orice!
Nu vreau sa va tai entuziasmul, dar cine pune 20 mil pt un kit de caroserie + vopsitul masinii + faruri + stopuri + jante + suspensia ..etc ?
|
Gasim sponsori ....ne adunam toti din comunitate si vedem ...Eu de exemplu pot sa dau ceva de la magazin , beni de la tuning la fel , andrei si mircea idem si tot asa ..se strang
|
eu donez un set de pleoape far , si ... poate un filtru sport K&N .... dar totusi ... pentru masina politiei ? ce mi-au dat ei mie pina acum ? inafara de amenzi ?
mai bine ii dau la keisuke pleoapele si el isi tatueaza pe umar sigla HDI de la peugeot .... ;) stie el de ce .... :lol: :D:-) :lol: |
poate primim reduceri la amenzi =)) sau promotzie .. 2 la pretz de 1 :))
|
hai mah oameni buni sa fim seriosi, mai bine adunam banii si sponsorizarile si ii investim in alcool si femei, ca macar ramai cu ceva
|
Quote:
|
sau ii bagam la tine in benzina si ne plimbi 2 zile :))
|
eu le as monta un kit de nitrous sa le sara cascheta din cap, daca ar foi sa fie , nu vopsit si bari si rahaturi
|
daca se va face totusi ceva, ar fi bine sa nu se umble prea mult la motor...ca poate le vine chef sa faca liniutza
|
Cine ar dori sa vina sambata la Nyreghyhaza la Concursul national de sprint 400 m ...Plecarea e la 9:30 dimineata de la OMV'ul de la iesire din Baia Mare..E promis un show super cu multe masini puternice
|
Avem unda verde ...Deci putem ''tuna'' masina politiei .... Este un proiect ambitios , si sa ne putem mandri si noi cu ceva.. Nu vreau sa aud critici si reprosuri ..Intalnirea va fi asta seara la ''Broaster chiken'' , vizavi de Oaza ...la ora 9 ...Toti cei care doriti sa contribuiti cu ceva va rog sa fiti prezenti.Va multumesc
|
Bafta sa aveti sa faceti ceva cu ce sa se mandreasca toti pasionatii din Baia Mare :D
|
Eu nu inteleg de ce trebuie sa copiem idei si nu incercam sa fim originali ... De ce nu am tuna o salvare , o masina de pompieri sau un dric . Este un dric pe V.Alexandi , un cadilac(cred) cu v8 in el , ce Pimp My Ride se poate pace din el ...
|
goood point...cu dricul
man, daca se mai gandeste cineva ma gandesc sa ajut |
Dak se duce la bun sfarsit faza cu dricul Baia Mare o sa devina un oras vestit in lumea pasionatilor de tuning si cei care o sa contribuie la Proiect o sa fie mandri de realizare Bafta in demararea proiectului !!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning