Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5334-logan-1-6-ambition-vs-cielo-executive.html)

neXus 28-09-06 18:27

Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive

Dupa mai bine de un an, topicul asta se mentine in forma :roll:

br01tim 13-10-06 17:13

Quote:

Originally Posted by neXus (Post 568703)
Dupa mai bine de un an, topicul asta se mentine in forma :roll:

uite ca nu mai e asa in forma :) hai sa mai incingem spiritele!cik a aparut o camila putin mai puternica(logan 1.6 16v)!si frate ce facelift a primit :)))super masina!

shadow 14-10-06 00:30

SUUUUUPER :))!!!
Exact volan de piele si "eleronul" ala avea nevoie masina asta, de parca ar excela la capitolul design!!!

shadow 14-10-06 00:43

1 Attachment(s)
Cielo 16V...cauciucuri iarna (se vede si cum imi fuge la start)
vs.
Logan+chip+evacuare+filtru

Andrey` 14-10-06 02:50

rupe cielo :d

NWZeu 14-10-06 12:02

lolz, DAEWOO POWER :D :D :D, asta e unul din filmuletzele de generic, ce vremuri ...

siadimet 14-10-06 23:52

salut.vine cineva cu cielo maine la pitesti?

shadow 15-10-06 23:48

As onora invitatia...din pacate mi l-am vandut!!!

nokiaCielo 17-10-06 16:15

stai tu linistit cu bmw tau din 79 ca nu ma faci la liniuta io am cielo

riptor 19-10-06 01:02

logan toata ziua! desi nu m-am impacat cu forma lui de la inceput,in cele din urma am ajuns sa il consider placut chiar si ca design,gandindu-ma ca s-a intentionat un spatiu interior cat mai mare.iar dpdv tehnic,nu stiu cat de "dacie" mai e loganul;motorul e francez,cutia la fel,accesorii interioare,si ce-o mai fi.mi se pare o masina robusta,care tine la drumurile noastre,desi inca nu au trecut destui ani peste ea,insa cred ca in timp se va descurca mult mai bine ca o dacie veche,asa ca nu vad sensul expresiilor "tot dacie ramane".intr-o emisiune "top gear" clarkson a laudat loganul:e ieftin si isi merita banii,cam asta a fost concluzia lui.cat despre cielo..era masina in 95 cand a aparut si a fost o alternativa buna la ce se vindea atunci de productie autohtona,insa modelul a imbatranit,loganul il ia la dotari,calitate(am incredere mai mult intr-un motor renault care a fost pe vechiurile megane-uri decat in ceva coreean) spatiu,practicalitate.poate aspectul ar fi de partea cielo-ului insa mai mult de atat nu vad.plus ca se vinde foarte bine in europa,cum nu cred ca cielo s-a vandut vreodata si tind sa le dau dreptate europenilor

riptor 19-10-06 01:15

Quote:

Originally Posted by corsi (Post 555277)
pt. 'siadmet'-cielo are 1080kg fata de logan-980kg,are motor 1,5 fata de logan-1,6,deci nu vad unde ti-e barbatia.Daca te tine da-te cu un saxo vts.Are doar 90 de cai.Si inca ceva.......zi si cati bani ai bagat in logan ca sa bati un cielo.Pt. ca stock nu ai nici o sansa.
Mult succes,da las-o mai moale cu provocarile!

saxo vts are 1,6 16v 120 de cai,cam 8 sec suta,si la cifrele astea nu are ce cauta pe topicu asta

mad max 19-10-06 01:18

Am mai multe observatii la ce spui tu acolo... In primul rand sa stii ca Daewoo Cielo are la baza un model german (Opel Kadett E), deci e proiectata de nemti si restilizata de coreeni (toata tehnica este de opel) si eu cred cu tarie ca Renault nici nu se compara cu Opel!!! In al doilea rand Cielo s-a vandut in tarile vestice sub numele de Nexia care avea dotarile de pe logan acum 10 ani si chiar altele in plus(volan reglabil care Logan nici nu a auzit de el si chiar climatronic) . In al treilea rand cauta si tu pe net sau pe mobile.de si vei fi uimit cate Daewoo Nexia exista acolo! Mai are Loganul pana o sa atinga nivelul de calitate al finisarilor si al fiabilitatii Cielo-ului !!! Pana atunci ...

riptor 19-10-06 01:28

si culmea e ca de cand a aparut loganul se vinde in draci,spun culmea pentru ca vad ca cielo e parca mai votat pe topicu asta,oare aia care cumpara logan si nu cielo nu tot romani sunt?nu sunt si ei ca si noi? si uite ca lumea alege loganul..de ce?chiar sa fi uitat toti de "legendarul cielo"? cred ca pana si omul de rand cu nevasta si copil stie din start ca cielo e pe duca,nu e o investitie de viitor,desi se spune ca ar fi mai ieftin de intretinut,etc.si haideti sa nu le mai comparam atat la capitolul liniutze ca nu pentru asta au fost facute nici una nici alta,la masini de genul asta ar fi multe alte aspecte de discutat.si daca mecanica ar fi fost 100% opel mergeam pe cielo,insa nu e chiar asa

riptor 19-10-06 01:33

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 590546)
Am mai multe observatii la ce spui tu acolo... In primul rand sa stii ca Daewoo Cielo are la baza un model german (Opel Kadett E), deci e proiectata de nemti si restilizata de coreeni (toata tehnica este de opel) si eu cred cu tarie ca Renault nici nu se compara cu Opel!!! In al doilea rand Cielo s-a vandut in tarile vestice sub numele de Nexia care avea dotarile de pe logan acum 10 ani si chiar altele in plus(volan reglabil care Logan nici nu a auzit de el si chiar climatronic) . In al treilea rand cauta si tu pe net sau pe mobile.de si vei fi uimit cate Daewoo Nexia exista acolo! Mai are Loganul pana o sa atinga nivelul de calitate al finisarilor si al fiabilitatii Cielo-ului !!! Pana atunci ...

mah eu nu stiu ce sa zic,eu am auzit mult mai multe plangeri la adresa lui cielo dacat in cazul unui kadett,stiu de nexia,si in europa nu cred ca se vindea cum se vinde la noi,deci nu pot sa zic ca nexia =cielo din toate punctele devedere.daca eram in 1995 si aveam de ales intre un cielo corean si un logan m-as mai fi gandit un pic insa cielo nu mai e ce a fost si se stinge incet incet,repet:nu o consider a fi o afacere de viitor,chiar si in situatia in care sa zicem ca ar fi peste logan,maine poimaine dispare de pe piata si o sa apara probleme cu piese,service-uri,etc

mad max 19-10-06 01:36

Ai un mare gol de informatii. Mai intereseaza-te. Citeste rubricile dedicate problemelor tehnice de pe forumurile specifice marcilor si vei fi uimit.

LE: E bine de mentionat ca valoarea reviziilor la Logan e dubla fata de Cielo si se apropie fff mult de costurile de intretinere pentru o masina mai rasata.

All times are GMT +2. The time now is 11:52.

- Copyright 2026 4Tuning