![]() |
Re: Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu
Cadillac escalade, model dupa 2007vazut astazi; foarte misto masina, il conducea o tipa.
|
8 Attachment(s)
:dribble:Sa las pozele sa vb de la sine:joy:
Attachment 1640876 Attachment 1640877 Attachment 1640882 Attachment 1640883 Attachment 1640879 Attachment 1640880 Attachment 1640878 Attachment 1640881 |
Quote:
sau alta scuza nu gasesc pentru faza de acum 2-3 saptamni de la Caractere, cand a facut o parcare de toata frumusetea :) nu stiu ce-a avut cu saracul spoiler de pe fata.. sau cu bordura :) oricum a fost haios, s-a dat jos: "hahaha!" uite ce facui =) Nici prea intreg la minte nu cred ca e.. i-o fi placut culoarea mea de pe C, sau fetele din masina mea sau pana mea.. sau poate o fi pe invers de ii place sa ma urmareasca in jurul clubului :| |
Quote:
Scuze de double post, dar masinuta asta nu a fost facuta pachet sub un TIR mai demult? Este un 3.0TDI quattro daca nu ma insel :) si KIT-ul (ABT daca nu ma insel) a fost pus dupa paguba :D oricum frumoasa.. cam strica 4 finale pentru un diesel.. dar gusturile nu se discuta. |
Quote:
|
care stie ceva de un AUDI cu numere Hunedoara. Hd xx LUS :shock:
|
stie cineva al cui e camaro ala galben de america pe la noi?
|
Si ar mai fii BMW-u ala seria 6 AC-SCHNITZER. nu stiti nimic?
|
Camaro este al unor tigani .
|
seria 6 e a lu unu din 9 mai mai kel el asa:))...tiganii...iar au furat astia prin america:))
|
Quote:
|
da scuze gab..." l-au gasit" :))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
In trecere.. :-)
|
A8 de HD cu "LUS" la numar, mai nou inmatriculata RMT este un 4,2 turbo diesel din cate am inteles si este al unui tip de pe meteor. Ii place respectivului s-o huruie zi de zi. Are evacuarile de W12.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning