![]() |
Re: Probleme cu PC-ul
Inainte se incingea de nu puteai sa tii mana sub el, incalzea chiar si PAL-ul de la birou :lol:
Avand in vedere ca inainte cand ma jucam Grid se oprea dupa 30 min si mirosea a incins, aseara m-am jucat 3 ore si nu a avut nimic. Prin urmare, s-a imbunatatit considerabil. |
Re: Antivirus pc
Kaspersky 9 + trial reseter :)
|
Salut!!! Recomand nod32, ultima versiune, trial 30 de zile, dar tiganii cer achizitie dupa abia 15 zile. http://www.eset.ro/download/index.php
|
norton=multe resurse,spatiu ocupat pe hdd cat cuprinde,virusi parca ar fi la ei acasa
bitdefender=:)))))))))))))))))))))))) mcaffe=la partea de resurse ar f cam de 6,dar aceeasi prb,virusi parca sunt la ei acasa ............ eset nod 32=fff bun,a gasit virusi nedectati cu antivirusi de mai sus +alti nementionati,resurse f putine,spatiu ocupat pe hdd f mic,stabil,serial number se gaseste (google it) ,daca ar fi sa ii dau o nota ar fi cam de 9.5 :)))))) daca vreti un pachet complet instalati "ESET smart security" ultimu aparut |
Avira
|
Nod 32
|
Eu iti recomand Sophos.
|
Quote:
Are acelaş nărav precum Kaspersky, să aiba blackbook şi cānd īţi este lumea mai dragă să nu īţi mai meargă Key-ul? Din ce m-am uitat pe site-ul, pare a fi ceva bun, adică este recomandat de Toshiba şi Cisco. |
Quote:
Daca esti intereat iti pot da softul. |
Quote:
|
Eu iti recomand sa nu iti instalezi nici un antivirus.
|
Eu zic ca solutia cea mai buna e Nod32 impreuna cu TuneUp Utilities...am windowsul de 10 luni(win xp)...si merge la fel ca la inceput
|
Quote:
Eu folosesc acum AVG...destul de multumit dar vroiam sa il schimb si nu stiu intre ce sa aleg Nod32 sau Kaspersky? Care ziceti ca este mai bun dintre cele doua? |
Depinde acum şi de PC-ul tău.
Dacă este mai ager din fire, du-te pe Kaspersky şi urmezi sfaturile băieţilor de mai sus. Dacă PC-ul este mediu sau mai domol, du-te lejer pe Nod32. |
De ce nu zice nimeni nimic de Avira AntiVir?
E free pentru personal use, utilizeaza foarte putine resurse, self-update... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning