![]() |
Re: Roman
Eu stiu bine cum se aude :) Si cum merge si tot ce e de stiut...
|
Opreste la stopuri....da pana sa scoti aparatu de bucuros ce esti ca e oprit se face verde si a plecat foarte repede:))....se vede ca a facut scoala de pilotaj al lui Titi Aur....a luat si locul 2 la un eveniment numit Elevul de Aur parca organizat de Titi Aur
|
Mi-a promis odata ca ma plimba si pe mine...da vad ca a uitat :))
|
Nu cred ca esti sau vei fi primul la care ii promite:))
|
Quote:
Cat despre poze ?!? neah ... greu de prins ... nu e genu' care se lasa pozat ... ii mai retras omu' ... nu deschide geamu' la masina(toate masinile lui sunt foliate) sa nu il vada lumea ... nu prea sta prin oras .. mai mult in afara orasului. Mai face un show cateodata ... dar cand nu ii multa lume prin preajma.. nu prea ii place sa fie in centrul atentiei ... @Alin : jantele is rosii ... ...despre stilu' de mers ... ce sa zic ... n-am cuvinte .. am mers de 2 ori cu el .. 1 data a mers inces din cauza traficului si odata m-am dat jos din masina verde la fata si agitat mai rau ca un pepsi ... 0-180km/h in cca. 150 metri ... slalom la 100-120 printre masini(IN ORAS, pe la OMV) ... Omu' e meserias ... la superlativ ... |
Da ia spune tu Dragos(turoag) cu M3`u condus de o fata cum e ?:))
|
:lol: La fel ... tot asa .. m-am dat jos verde la fata ... spre ghinionul meu am mers de mai multe ori cu ea ... foarte multe ori ... si mi-a intors stomacu' pe dos de fiecare data... e nebuna rau de tot ... cine o cunoaste ... stie despre ce vorbesc ...
BTW pentru cei care nu stiu despre ce m3 ..... e un M3 din 2008 ... de 420bhp ... imaginati-va la volanul acestui "avion" o fata ... una nebuna... |
si eu am mers cu un M5 si exact cum a sp chiriac te inverzesti la fatza:)))....si as vrea sa stiu cine stie de cat este motorul la tanculetzul ala gri a lu anania
|
din cate stiu are 6000 cmc Dodge Ram,nu stiu daca sunt si alte motoare sau care il are el ,dar oricum e masina americana deci are potential :D uite un link informativ http://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Ram
|
aha ... unu zicea ca are motor de 2000 cm3 cand l am auzit am ras la cat te prost poate fi
|
:lol::lol: poate omu' a vazut ca scrie pe spate Dodge Ram 2500 .... 2500 ala vine de la model ... are motor de 6.0 ... nu ai cum sa ii pui motor de 2.0 pe masina aia ... ar prinde 100 in 5 minute daca ar avea motor de 2.0 :lol:
|
probabil:)
|
Are motor de 6700 si se conduce cu C`ul :))
|
era de asteptat la cat e d mic: ))))))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning