![]() |
Re: E30 - DJ99KLI
Quote:
|
felicitari covei,candva ma puneam si io langa tine la start joia seara si speram sa te fac:) acum...nu mai spera nici ala cu lamborghiniu...da io:) felicitari inca odata
|
Nu-mi sta in caracter sa vorbesc despre masinile altora dar dupa ce am vazut astazi nu pot spune decat FOARTE TARE FRATE
|
Quote:
|
Felicitari, Iustin! Chiar le meriti! Grava rau masina, da' nici tu nu te lasi! :shock:
|
3 Attachment(s)
Felicitari !!! Ti-ai facut aparitia la semaforul din poza intr-un mare fel:D
|
Quote:
|
Haha....prea tare ursu`...Bravo domnule,felicitari,si nu stiu daca mai trebuie sa zic ceva,poate doar bravo inca o data.
|
Felicitari pentru masina frate ! tare de tot ruppeee! bafta in continuare
|
Felicitari!Victoria e victorie!Este 1-0 pt iustin!Probabil ca pe asfaltul catre mare alta va fi situatia!
In Bucuresti mai sunt multi ursi puternici! Bafta! |
din ce am observat ai cam avut probleme azi cu una cu alta.
eu zic sa il pui la punct ca peste cateva luni ies adevarati dinozauri din barlog, asa ca dai bataie si puneo la punct |
Grava rau masina. S'o stapnesti sanatos si in conditii kt mai optime de liniute ;)
|
Quote:
|
ms.........
|
Ce era topicul asta vizitat....dar acum o sa dea pe dinafara. Iustin ma bucur ca, calculele tale de la Bucovatz (la finish cand stateam toti de vorba) s-au pus in practica :) si s-a dovedit ca ai avut dreptate desi toti te contraziceau.
Situatia e simpla cel putin din punctu meu de vedere......covei a fost mai bun astazi decat dgh. Ce e al lui e al lui.Chiarmi se parea suspect sa nu vina cu argumente impotriva victoriei, desi cum ai spus si tu....masinile au fost pe acelasi teren. Totodata ma bucur ca am avut dreptate in privinta masinii....stiu ca s-au mai schimbat treburile pe la motor.....insa cand am spus ca masina (pisica) promite mult...nu m-a crezut nimeni.......astaza se pare ca am avut dreptate ;). Fa-i o revizie si data viitoare la revansa sa fii cu cel putin 1m mai in fata decat diferenta care a fost azi. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning