![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
nu cred ca e motiv sa faci un om manelist ca incearca sa iti explice ce si cu ce se mananca(grigore la tine ma refer)..... nu cred ca e un motiv sa faci un om analfabet pt ca din graba poceste un cuvant sau ai pune o litera in plus(tigane tu esti responsabil)..... haide-ti sa facem un pact:toata lumea sa puna mana pe o oglinda si sa se uite adanc in ea...si daca constata ce nu e mai bun decat cel pe care in critica:SA TACA DIN GURA!!! p.s singurul care s-a luat de florin pe buna dreptate a fost Dodo pt ca el tacuse si florin l-a atacat.... RUGAMINTE: vreti daca va rog frumos sa incetam cu rautatile,sa nu ne mai certam pe forumuri,sa ne intelegem pe cat posibil??? :!::!::!::!::!::!::!: |
2 Attachment(s)
Pana una alta Huy-u a carat un bmw e30 la stanga de la Craiova pana la severin pentru un proiect :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
proiect pentru ce va fi masina? presupun ca treceti pe benzina
|
Quote:
iar referitor la ce ai spus Gangstah "" haide-ti sa facem un pact:toata lumea sa puna mana pe o oglinda si sa se uite adanc in ea...si daca constata ce nu e mai bun decat cel pe care in critica:SA TACA DIN GURA!!! """ eu m-am uitat in oglinda si nu ma compar cu el , prin simplu fapt ca nu ma iau de lume asa cum face florin . asa ca am dreptul la repilca si nu pot sa tac din gura atat timp cat nu are dreptate:D sper sa se termine odata cu circul asta ca deja nici nu imi mai vine sa intru pe forum din simplu fapt ca m-am plictisit de atata cearta |
Quote:
totusi suna interesant, macar cateva idei.... |
grigore ti-ai spus off-ul acuma putem sa terminam cu asta?
Pentru fiecare din noi masina personala este unica asa ca sper sa se incheie disputa asta. Incepusem sa discutam despre un viitor proiect haide sa sa revenim acolo poate ajungem si noi la un punct comun in care sa ne intelegem |
:D
Quote:
|
Quote:
|
Asa da. Dj boss asteptam niste poze mai bune
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
PS: Poate o sa mai fim odata asa...!! Sper sa nu supar pe nimeni cu pozele..!! :( :( |
1 Attachment(s)
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un butuc pentru un volan . Vreau sa-l pun pe dacie .Volanu este cel din poza de mai jos
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning