![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Quote:
|
La -5 grade la noi nu merge deloc sa te dai, In curand voi duce cadrul la vopsit doar pt 100 ron.
|
La -5 e parfum :)) noi ieseam la -15 :D cu termosul in spate sa mai bem un ceai cald :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
viitorul meu proiect=))=))=))
|
Quote:
|
Quote:
Aşteptăm să vină primăvara să ne arăţi şi alte poze :)))) :peace: |
Quote:
ia zi.. te astepti de la orice de la unu care merge pe tricicleta pt copii.. a?:))) nu ma.. o sa fie alceva:P aia am gasit-o tot pe forumul asta.. la "fotografia zilei-amuzanta"... si am zis sa o pun si aici.. ca sa o vada lumea:P saltare.. bft |
Quote:
Mă sincer şi eu fac nebunii, dar īn alt fel. Oricum tricicleta aia a fost tare şi cel mai important.. a fost originală. ;) |
1 Attachment(s)
saltu baieti
tocmai am facut o prostie "cat mine de mare" am incercat sa bag cauciucul pe roata spate si mi s-a rupt din janta o portiune de 1,5 cm, fortand cauciucul cu o surubelnita cum as putea-o repara(excluzand sudura) atasez si o poza model:rosu-imbinare,albastru-portiune rupta |
Um...din ce is facute jantele astea:???:?
Cum naiba sa se rupa asa:|?E o priemiera pt mine sa aud asta:???:. Nu prea ai cum sa o rezolvi...Solutia ar fi o janta noua.Incearca sa lipesti bucata cu poxipol,desi...nu stiu cat o sa tina. |
janta e din aluminiu
nu e problema mare ca e rupta doar pe orizontala o sa incerc cu poxipol ms de idee |
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning