![]() |
Re: Masini tari din Iasi
Quote:
|
De ce nu are rost? Nu-mi zi ca si tu faci poze pentru tine, macar arata-le sa le vedem si noi....(macar pe mess :lol:)
|
2 Attachment(s)
S-au imbogatit vecinii :twisted:.
O bruta mica :lol:. |
S-au imbogatit tare nu gluma !
|
1 Attachment(s)
A avut nunta...a mai participat la coloana respectiva si un Grand Cherokee...probabil sunt pasionati de masini americane inutile. Uite si o poza de la mine.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ma grabeam... daca tot stai acolo nu vorbesti tu cu Ciprian (BMW-ul de BC) in locul meu? Ca de vreo doua saptamani incerc sa il prind pe langa masini sa il rog sa fac niste poze cu interiorul BMW-ului si nu reusesc.
|
Quote:
Daca esti disperat si vrei poze cu orice pret,urci 2-3 scari,bati la usa,il rogi si gata.(sigur nu iti da in cap ;) ) Si eu stau dupa DBS de 4 saptamani..nu esti singurul :lol:. |
Ideea e ca nu vreau sa il deranjez pe om pentru poze, ma gandeam ca poate il prind pe la masina. Am nevoie de ele pentru un proiect, vreau sa reproduc masina la scara 1:24, macheta o am, cu exteriorul am facut poze, dar vreau si poze cu interiorul...
|
6 Attachment(s)
Daihatsu Materia - primul in Iasi :-)
|
da da dupa cum vad eu cred ca asta a venit doar in vacanta si peste o luna nu mai este in iasi :D
|
E tare ca e nou :-P
|
E nou si stoc ! :)
|
intradevar nu sta prea mult in iasi, la sfarsitul saptamanii pleaca inapoi in italia, dar oricum cate daihatsu materia a-ti mai vazut in iasi? :lol: stock cum e e destul de simpatica :-)
|
Foarte inedit designul..... seamana cu o masina de transport valori, doar ca e la alta scara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning