![]() |
Re: Accidente
2 Attachment(s)
inca doua azi :???:...unul in gheorgheni si celalalt la sensul giratoriu in marasti,unde au pus semafor nu de curand :rolleyes2 ,amanunte nu stiu......ca nu m-am oprit sa aud povestile :lol::lol:
|
Quote:
|
Fratilor, ceva nu e in regula...mi se pare doar mie, sau numarul accidentelor a crescu infernal de mult.....la evaluari daune la politie e coada de masini pana in statia de autobuz....fiecare, care iese in oras vede cate un accident...ce se intampla??????? se dau carnetele pe ochi frumosi ? sau are de a face cu summitul si venirea verii :p?
|
are de a face cu aglomerarea orasului, si cu faptul ca fiecare crede ca e drumul lui si poate sa face ce vrea, unde vrea si cand vrea... incet, incet cred ca o sa imi indeplinesc unu dintre mofturi si o sa imi iau o masina cu care sa ii lovesc linistit pe cei care nu stiu sa dea prioritate. ex: mocanu cu pejou 206cc ala de la poze, mocanu cu S600-le gri, mocanca cu XK8-ul negru si multi alti... (am mai incercat chestia asta cu masina de firma :lol:)
|
E cum spune tekno. Suntem prea multi intr-un loc mic si aglomerat. Cred ca si permisele se da usor, si oamenii in general sunt extrem de nerabdatori. Fiecare vrea sa mearga fara sa se gandeasca ca are unde.
|
2 Attachment(s)
Nu scap orice as face.....
In Fundatura (Cluj-Gherla) un Kadet a lovit stalpul de curent si l-a rupt in doua, dimineata cand am trecut pe acolo, il inlocuiau cu un stalp nou....nu stiu detalii despre accident, dar incerc sas aflu... poze mai jos Si ceva foarte neplacut ce am patit astazi in Gherla, pe ploaia de la amiaz, ma aflam in centru Gherlei dupa parc, cand, pe o strada din dreapta, o fetita de 12-14 ani scapa scuterul de sub control (a strans de acceleratie fara sa isi dea seama), ajunge in fata mea, face dreapta brusc de ghidon dreapta si se rastoarna chiar in fata mea. Franez pana nu mai pot , si ma opresc cu botul masinii deasupra scuterului rasturnat. Am incremenit...colegul de langa mine s-a dat jos , si a ajutat-o sa se ridice si a dus-o pe trotuar. Cine naiba isi poate lasa copilul minor sa se dea cu scuterul in centrul orasului si si pe ploaie? Daca era un Tir ce avea viteza mai mare? daca o loveam.....ce se intampla? Tot la asta ma gandesc de atunci....aveti grija de orice :shock: |
Accidentul din Fundatura...
http://www.clujeanul.ro/cluj/patru-p...rutier-2506065 Si alt accident din centru http://www.clujeanul.ro/cluj/o-dubit...teazul-2506408 |
5 Attachment(s)
daca n`a avut unde parca...ce... :))))):rolleyes2
|
Era liber. In ziua de azi trebe profitat de orice loc liber.
|
Quote:
|
Quote:
|
cea mai mare pb in cluj zic eu e ca s merge prea tare...cu viteza...acuma daca mergi regulamentar cu 50 hai s zicem 60 toti trec p langa tn, toti te depasesc...Acuma toti care au avut daciile 1300-1310 majoritatea si-au luat loganuri si cum cu alea poti merge ceva mai tare...urmarile le vedeti voi:sad:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mah , dar asta v-a scapat? :))))))))))))) (Langa Biserica Sfântul Petru)
|
eu credeam ca era ceva mai grav, ma org.. cand am trecut pe lana biserica.. parea mai grav... dar e nimica toata pana la urma urmei.. :D
@GMan ai uitat sa specifici, era Blonda sferitza matizului:D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning