![]() |
deci in concluzie suntem cea mai saraca tara frate...asha zice lumea :twisted:
|
Re:
Quote:
Carmen sau cine mai stie, ce poate dacia aia neagra?? Ah, inca ceva: ar fi chiar aiurea sa se dea intre ei...cand ar putea semana rusine printre \"bolizii\" cu tractiune spate. (\"propulsie\" :hahano: ) |
POATE! Nu am mers cu ea la liniute dar prin oras m`a lipit de scaun si geamul lateral. Soferul: Ti`e cam frika cu Dacia... -dupa vreo 3 curbe m`am asezat confortabil si am zis :NU! E super! Am mai zis...nu mai mersesem cu ea de cand si`a pus turbo si sincera sa fiu prima reactie a fost : Doamne explodeaza! Lao cand a auzit motorul turat a zis: MAMA cum face!Parca e iapa! :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug E impresionanta masina. In curbe se tine super...sunt curioasa ce potential are la viteza. Oricum pe aeroport a facut o surpriza FOARTE placuta (unora) :twisted:
|
am vazut shi yo un ferrari ieri 355 .... cred ca era nu sunt sigur ...da din autobuz asha imi parea !!!:)
|
Am vazut un Audi A8L 6.0 , o bijuterie , pacat ca nu aveam aparatul la mine :( Piele rosiatica inauntru , rotzi de 20\" .. vai :shock:
|
1 Attachment(s)
Gwess who ? :wink:
|
da asta e CTL-ul din bucale care era albastu cu steag gri shi avea neoane albastre parka a fost shi la mamaia tuning show nu? eu asha cred.
|
misto misto...nu lam vzut d knd e portocaliu :D
ART, ai uitat sa zici k e si unchiu lui Slaniceanu de la voi :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PS: CTL nu este unchiul lui slaniceanu :D ci slaniceanu este mitoman :lol: :lol: :lol: :lol: |
|
Una dintre cele mai frumoase masini \"tunarite\" din Romania...pacat ca il bate si un Sti stock cu tot cu compresorul ala smecher... :lol: :lol:
|
Frumoooos ! Arata MULT mai bine decat inainte !
|
Sa nu spuneti ca asta e BMW ala care statea in Ghencea mai tot timpu, verde cu stegulet gri. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
ba da, ala e ...
|
1 Attachment(s)
bmw
|
TARE CTL-u!!! :shock: :shock: :shock:
Bmw-u ala pus de GolfTuning e ala de a fost si la Craiova la cursa nu ? ...e frumos facut da pacat ca nu prea trage :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning