![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
nashpa...saracile fete :cry: :lol:
|
1 Attachment(s)
Un santa fe dimineata cu rotile in sus pe brad-deva
|
ce senzatii cred ca o avut...
|
Quote:
|
asta nu a fost acolo unde sunt denivelarile alea pentru reducerea vitezei
|
este accident..genetic
:) un individ extrem de gelos din fire, in vreme ce fetele cumparau de zor, le-a rasturnat eleganta masinuta intr-o criza de gelozie, in semn de protesc. |
Si eu care credeam ca Schumacher-ele au reusit sa rastoarne un Matiz, :oops: de fapt trebuia sa-mi dau seama ca e cam imposibil.
|
Quote:
|
glumesc, desigur, pentru ca nu vad cum poti rasturna chiar si un spark la viteza mica fara macar un obstacol gen zid, poarta, ca in cazul celebru de pe you tube cu doamna care a rasturnat rapid o octavia la intrarea pe o banala poarta.
Acum avem si noi cu ce ne mandri, se poate si in Romania. :) |
accident tragic in dimineata asta la iesirea din orastie catre sebes.Un barbat(presupun ) a fost decapitat de un ford ,daca am vazut bine....mai multe detalii nu stiu
|
Din pacate e vorba despre o femeie care a fost lovita de o masina mica,Renault Laguna parca si proiectata sub un Renault Mascot cu tot cu remorca.Stiu asta pentru ca platforma e de la mine de la lucru :cry:
Sincer,nu am avut curaju' sa-l intreb pe sofer daca a decapitat-o sau nu ,asa ca nu stiu... |
Quote:
http://www.huon.ro/stiri/im:huon:new...90204-03101503 am aflat cum s-o intamplat |
r27kul : pana la urma a fost decapitata sau nu am vazut eu bine?
|
a avut tupeu sa se puna cu DN7
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning