![]() |
Re: Vanzari diverse piese/accesorii Dacia numai pentru Bucuresti (Piese care nu au to
20 ron amandoua..sau 10 ron una :D oglinzile
mai am si o antena electrica, am avut-o eu pe dacie, am si buton special pentru ea...o dau si pe aia cu 30 ron :D...nu stiu de pe ce masina a fost |
Re: Vanzari diverse piese/accesorii Dacia numai pentru Bucuresti (Piese care nu au to
am si eu o intrebare.. deastea am si eu.. dar se misca foarte usor.. cand inchid usa se deregleaza.. pot sa strang ceva in ea? sa se miste mai greu?
|
VAND PIESE DE DACIA 1300-1400
1.Vibrochen+cuzineti cota 0:200lei la pachet(dacia 1300) 2.Pistoane+camasi noi 280lei(dacia 1300) 3.Carburator Carfil bun 60 lei,mai am unul dar are un piciorus rupt 15 lei 4.Pereche de ferrodou ambreiaj noua 20 lei 5.Radio casetofon dacia 1300 30 lei 6.Ceasuri presiune clasice ulei,apa 18 lei bucata 7.Alternator universal 12V(nefolosit) 250 lei 8.Saboti+nituri 18 lei setul 9.Contact dacia 15 lei 10.Cablu soc nou 10 lei 11.Set intreg garnituri 35 lei,cel fara garnitura de chiuloasa 25 lei 12.Bielete de directie Solenza noi 70 lei setul 13.Tendon spate dacia 1300 nou 30 lei 14.2 bucsi renault 21 15 lei cine doreste poze cu produsele de mai sus sa-mi dea un pm(preturi negociabile) |
1 Attachment(s)
4 manere cu tot cu garniturile aferente, negre ~35 lei
2 semnalizatoare fata ~5 lei Ambele obiecte sunt NOI, NEFOLOSITE! |
La manere si semnalizatoare se mai adauga:
motor 1.4 -480Ron cutie 5+1 -220Ron instalatie gpl cu toate piesele aferente.. fara acte.. 270Ron electromotoar -60Ron alternator -40Roni carburatoare 170 Ron preturile sunt dicutabile... 0727 079 111 |
Quote:
|
manere noi -35Ron
motor 1.4 -480Ron cutie 5+1 -220Ron instalatie gpl cu toate piesele aferente.. fara acte.. 270Ron electromotoar -60Ron alternator -40Roni carburatoare 170 Ron cutie 5+1 (blocata in treapta 2) pret negociabil.. Semnalizatoarele de mai sus.. le dau pe degeaba.. daca vrea careva.. .. PM... preturile sunt dicutabile... 0727 079 111 |
cumpar bara fata/spate si proiectoare logan
|
niste panouri usi supernova ?
|
Quote:
|
etrieri?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pentru Ace MNE,acesta este casetofonul
|
Quote:
|
vand apt supernova: alternator-100 ron, electromotor-100 ron, pompa ulei 50 ron, arbore cotit-150 ron, bobina inductie 50 ron, scut-50 ron, sau 300 ron toate, 0727 620 104
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning