![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
Quote:
PS: nush ce draq se intampla la scolile de soferi ...k am obs o chestie.... incepatorii dar si cei ce au permisul de ceva timp ...franeaza cand ajung cu roata in groapa .... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1..mergi linistit si eviti gropile... 2..daca mergi cu viteza..franezi inainte de a intra in groapa daca chiar nu o poti evita 3..Daca mergi cu viteza si nu poti evita groapa..franezi repede..iar daca deja ai dat cu roata in ea..nu frana in timp ce roata e in ea k risti sa`ti sara roata! |
Acum depinde de situatie...daca treci cu 70-80 km/h peste o groapa de 20-25cm(in diametru) nici nu o simti...da nici roata nu are timp sa copieze groapa,sare peste ea! Dar cea mai buna solutie e slalomul!
|
yo am uitat sa precizez ce fel d gropi ...dar zic acuma .... ma refeream la gropile alea cum ar fi cele de pe strada Gara Veche....la piata d la 1mai.... prin gropile alea ...iti spun yo ..k nu te risti sa le iei cu viteza ;))
|
Quote:
|
:)) :)) poate omu a ajuns la concluzia ca e in plus aripa...
|
Aci e problema si multora care au "bling bling-urile`n" cap.... ma refer ca vrea sa aibe nu`j ce jante cat mai mari ... dar nu se gandesc la consecinte... totushi e ROMANIA ACI nu USA! si eu vreau sa-mi pun la fel jante cat de cat mari pt. Romania... dar cand am vazut ca un prieten are la fel si dupa 3-4 luni (Mers lejer si atent) jantele aratau groaznic ... nu mai zic ca , 2 cauciucuri le-a taiat.... mai bine le las cat mai "normale pentru aceasta tara din UE"
|
Quote:
hai k iti demonstrez eu ca nu e problema cu jante mari !!! Am jante pe 17 pe masina , cauciucuri 215/40 . Au in jur de 7 luni d cand le folosesc . Mergem la o vulcanizare sa vedem dak sunt strambe . Si dak sunt strambe ti le dau tie cadou !! Nu am mers incet , lejer sau cum vrei sa ii spui . Cine ma cunoaste bine , stie cum conduc . Aici conteaza calitatea jantei , dak vrei jante de 200 de euro ... fii sigur ca in 2 luni is strambe !! |
Quote:
|
Quote:
si al cu 20" tot 40 are cauciucul ... !!! asa ca e tot aceiasi treaba |
Quote:
|
Moldova sta bine la capitolul drumuri ...nua re rost sa ne plangem ...sa mergeti prin tzara sa vedeti ce drumuri sunt si apoi va veti bucura ca la noi sunt cat decat bune. Da ce jante iti pui Mariuse pe masina?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning