![]() |
Re: E36 MEETING 2012?!
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
Am batut drumu de la constanta doar ca sa ies la munte cu prietenii mei de la constanta, nicidecum ala nu s-a numit meeting, unde toata lumea era cu nasu pe sus, sambata am intrebat daca organizam iesire ceva toata lumea se dadea lovita inclusiv organizatorii, motzule ai zis ca nu se stie ca nu stiu ce si ca anuntati daca iesim, am plecat cei din constanta sa mancam au mai venit si baietii de la botosani cu noi si cand ne-am intors sa aflam ca deja s-a iesit! Nu m-au interesat diplomele sau premiile, ca nu te duci la meeting sa iei cupa vietii, speram sa cunosc pasionati nu oameni cu nasu pe sus! Ati facut 300 de milioane de poze la aceleasi masini, in loc sa faceti la toate masinile in parte, fie ele ruginite sau mai putin lasate!
|
Quote:
premiile aici au constat in masini cu "buze" si blana jos...nu optiuni,nu varianta de echipare,nu vopsea nu interioare,nu nimic din astea |
Quote:
PS : gogule , fara suparare , trebuia neaparat ca cei 3 organizatori sa fie cunoscuti la nivel national ca sa poata organiza un meeting? Daca nu ii stiai personal sau de pe forum , reprezenta un impediment? Era imposibil sa nu apara discutii de genul , ok , pentru unii din voi nu a fost cea mai reusita experienta, dar nici sa ii "ardem pe rug" pe cei 3 organizatori ! |
Pai normal frate...trebuia sa fie cineva nemultumit...e perfect normal DAR S-A INTREBAT CINEVA CINE A SCOS BANII DIN BUZUNAR PENTRU ACELE CUPE,STICKERE SI DIPLOME???????????????????Asta ma scoate din sarite in plm,in loc sa apreciem ca cineva a scos 10 MILIOANE(da,poate pt unii 1000ron sunt bani de rahat dar pentru mine nu sunt,un om munceste 10 ore pe zi pt 10 milioane) DIN BUZUNARUL PROPRIU PENTRU ACELE CUPE/STICKERE/DIPLOME iar pe forum sunt discutii gen"bai frate,ai auzit?a luat premiu x sau y dar masina e de rahat,nu a meritat".Chestia asta..frustrarea asta ca x sau y a luat premiu ar trebui sa ne motiveze dar in sensul bun nu spre ranchiuna!!!!
A VENIT CINEVA LA MEETING SPECIAL PENTRU PREMIU???????????????? Parca era o intalnire de pasionati........... Exemplu:Joltanu(BMW 89 DNG) de pe forum e unul din cei mai buni prieteni ai mei,el a luat premiu,eu nu am luat,ce inseamna asta?E in continuare unul din cei mai buni prieteni ai mei si ma bucur pentru el ca luat premiu pentru ca stiu cat a muncit la masina aia,stiu cum arata masina cand a luat-o,stiu ce fel de om este si ma bucur ca munca lui a fost apreciata)dar totodata chestia asta m-a motivat..m-a facut sa-mi pun cateva intrebari...masina mea arata bine dar totusi...mai am cateva bubite...poate ar fi cazul sa renunt la folia de pe proiectoare,poate mi-ar trebui alt interior,poate un polish...poate alte jante...etc,ma motiveaza chestia asta,am avut ceva de invatat din aceasta experienta. |
Quote:
|
Salut baieti!
Mie unul mi-a placut acest meeting fiind primul de acest gen la care am participat,(mai putin administratia campingului care a fost de rahat)ex:pe net a fost postata o lista cu niste preturi iar in realitate ...ajungand vineri seara am avut surpriza neplacuta de a alege doua variante de cazare1.camera fara baie la 85 ron si camera de 4 pers.la 240 ron.Asa este romanu" cand se vede cu lumea stie sa profite!!! In legatura cu organizarea metingului felicitari RICKO,MOTZU SI RZT!!!Nu poti multumii pe toata lumea...este ca la o nunta ....bautura proasta,mancare proasta,nu am fost bagati in seama!!!Este foarte greu sa organizezi ceva si sa multumesti pe toata lumea...Referitor la premii nici eu nu sunt de acord deoarece nu este un concurs de tuning ci doar este un meeting...unde toti pasionatii cu masini mai mult sau mai putin aranjate se intalnesc sa faca cunostiinta face to face si sa schimbe doua trei vorbe. Am vazut ca s-a pus intrebarea ,,dece nu s-a stat 3 zile" !! Fiecare le stie pe ale lui,fiecare are problemele lui(avem job-uri pe care in ziua de astazi nu iti permiti sa le neglijezi). Referitor la organizare sunt de acord cu Darkside 89..putine persoane sunt care sa scoata ceva bani din buzunarele proprii ca sa iasa ceva frumos!!Pana la urma frumos urat ..a fost un meeting la care eu m-am simtit bine si dupa cum stim cu totii ,,din greseli omul invata"! Inca o data felicitarile mele organizatorilor!! |
Quote:
|
Quote:
Nu am apucat sa pun pozele toate dar sincer eu am facut poze la toate fiarele si la cele cu 11j si la cele cu capace.. |
Quote:
|
[QUOTE=sebik;5148269]Salut baieti!
In legatura cu organizarea metingului felicitari RICKO,MOTZU SI RZT!!!Nu poti multumii pe toata lumea...este ca la o nunta .... Si pentru mine a fost prima participare si ma bucur ca am fost prezent. 1. Ar tb sa multumim persoanelor care s-au ocupat cu organizarea acestui meeting. Nu uitati ca daca cei de mai sus nu se implicau, o parte ajungeau pe Transalpina, o parte ajungeau la Darste, o parte ramaneau in CO la mare :), iar restul stateau cuminti acasa. 2. Legat de premii, a fost o idee - dpdv personal - foarte buna. Aveti ceva de comentat privind coupe-ul de pe locul 1 ? sau de sedanul de pe locul 1 ? nu cred.... Iar diplomele de participare si stickerele o amintire f frumoasa pentru toata lumea. Respect celor care au sustinut financiar aceste premii/diplome. 3. Quote:
4. Legat de faptul ca Duminica la 11:30 campingul era cam gol!! Pai cum credeati ca va fi ? a) la 12:00 se facea receptia, deci camera nu mai aveai; b) Duminica nu se mai putea bea alcool, deci chef de vb, etc mai putin; c) Eu am plecat la 11:30 motivat de cele de mai sus + ca drumul pana la BUC intr-o zi de Duminica dupa-amiaza te poate duce la 5-6 ore din cauza aglomeratie. Una peste alta datorita acestui Meeting 2012 avem acum despre ce vorbi. |
Quote:
Aaaa dar n-am uitat de pletosul ala cu narghileaua :) :) :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning