![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
Quote:
|
fasso ziceai k ai o grila cu sita de la oltcit dak o mai ai pls zi si mie un pret.....
|
Quote:
|
deci o dai.....si cu cat????
|
hai sa va zic ce am patit azi...ma duceam cu tovarasu wdj..cu masinile pana la Real...prin craiovitza un bou cu o dacie s-a infipt in wdj..si wdj in mine....urmari: wdj:spatele praf...tot... dacia fatza praf toata...a mea o mica zgarietura in spoileru de spate.. :lol: :lol: :lol:
|
lucky man;) se pare k WDJ nu a fost asa norocos...
|
laure...pana la urma u ai permis sau nu...ca acuma is confuz....acu cateva luni se zicea ca nu ai unii ca ai acuma chiar nu mai stiu.
|
ho k il prindem noi pe ala cu dacia :| .. atunci avu noroc.. k nu puteam sa il parlim pe fraier..k numai imi dadea asigurare... asta e... numai de norok desta am io parte:(
|
Quote:
|
Quote:
|
Pe la primarie, a ? :) Am trecut in seara asta pe acolo, da' mi-a fost tarsh sa opresc, ca Dacia lu' socru-meu (cu care momentan circul :() are "mici" probleme la cutie :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
pana una alta..am luat alte jante...cu gume pe fata 195/50 15 si pe spate 205/50 15.....tre sa fac alte flanse...azi s-ar putea sa iau alt volan...revin cu poze cu ele montate...
|
au capace? k asa arata un pic naspa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning