![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
MS de aprecieri b3nny:D,se pare ca pe atunci nu era gata modul gordini style cum am vrut eu:rolleyes2 si de aceea. si au mai fost alte impedimente.Oricum timpul e inainte si ne vom intalnii.;)
Saptamana aceasta o sa-i fac btl-ului un cadou in stilui original gordini,doar sa deschida un pic magazinele,surpriza o voi dezvalui in momentul achizitionarii,:lol: |
Re: ... totul e roz ... :)
Quote:
In 2009 nu il mai las sa rateze nimic:D |
Sarbatori fericite ! si la anu nu cumva sa nu veniti in trio la Tm
|
BTL , am o intrebare ! :D ... am observat ca ai teava de inox pusa si doar finalu e sport :D ... cum suna ? suna tare ? :D ca am un prieten care vrea sa faca ceva in genu cum ai tu , dar el nu vrea sa sune prea tare :)
|
Circuli cu ea iarna, distante lungi, daca da cum se comporta cu aer rece motorul?
|
1 Attachment(s)
B3nny sunetul e foarte placut si in masina si in exterior suna cum nu se poate mai bine:D,sincer si eu ma gandeam ca va suna mai tare,dar e lux:rolleyes2.Poti sa i spui prietenului tau sa isi faca ca nu va regreta si costurile au fost f.mici,120 lei fara manopera ca le-am sudat cu un priten.ce mai e f.important sa nu pui multe coturi,eu am doar 2 si intra la mine pe site si vezi pozele.;)
No Limit,Btl-ul a circulat tot timpul indiferent de sezon si distante mari,dar sincer eu iarna nu am avut probleme cu aerul rece,:idea:eu puneam in fata radiatorului pe partea cu elicea un plexic pt .o incalzire mult mai rapida in interiorul masinii,mergeam pana la servici si nu apuca sa urce apa la 80 grade.Parerea mea ca benzina influenteaza mult,eu folosesc Carrera 95 OMV de mult timp.:D In urmatoarele zile trebuie sa imi soseasca si noile proiectoare style gordini,sunt cele din poza atasata:lol:,mi-au placut mult si nu am rezistat tentatie;) |
sint frumoase proiectoarele - o sa ii stea super la btl cu ele
|
Eu le-as pastra si pe cele rotunde, iar astea dreptunghiulare puse sub bara...
|
Pacat ca sunt petarde proiectoarele alea, in loc sa ai o singura culoare ca lumea, o sa ai curcubeu.
Dar e alegerea ta, si sunt gusturile tale... |
Quote:
|
Slim ms pt.ideie dar vreau un singur set de proiectoare.:D
LKS sa stii ca o sa caut halogene galbene,deorece si becurile din faruri sunt tot galbene si atunci o sa lumineze doar o singura culoare,doar ca nu puteam sa renunt la ele din cauza halogenelor.Apreciez sfatul dat de tine.;) Flo o sa ne intalnim si vb.si de proiectoare,esti primul on the list:idea::lol: |
\:D/ se pare ca am cadou de ziua mea:)) tnx btl.
|
saracele numai gordini style nu sunt...
|
4 Attachment(s)
Btl` ... am cumparat azi o toba finala sport asemanatoare cu a ta si suna excelent chiar daca are toba de foc :D... plus ca am schimbat toba de foc ca era sparta si facea un zgomot infernal ... deci nu ma asteptam sa sune asa de frumos :D ... e ok, dar pacat ca masina mai are anumite probleme ... o sa iti dau un pm sa iti zic ce si cum si poate poti tu sa ma ajuti :D
|
fara nici o grija b3nny,te ajut cu cea mai mare placere :Dsi seamana perfect cu a mea si la dimens.din cate imi dau eu seama.;)
Alex55 iti respect parerea:idea:,dar din cate stiu eu gordini style sunt un stil al acestei masini nu cele originale,ca atunci spuneam altfel.:idea: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning