![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
ms frumos...:-)
asa e clauditza...nu are nici un rost sa te lupti cu morile ;) din pakate asta este situatia...dar tin sa precizez,k fenomenul ia amploare ptr k sunt f multi barbati kre sunt dispusi sa accepte asa ceva...adik prefera sa aiba o femeie papusa linga el in masina,despre kre stie k k nu il iubeste,decit sa accepte una mai putin frumoasa..si cu cite ceva in cap ;) asa k nu dati vina numai p femei,va rog frumos... |
Quote:
app ce masinutza ai?(intrebare total dezinteresata:),ca intre pasionati ai cp;) |
Quote:
|
:) cam asa e cu pretentiile..totusi tin sa precizez ca exista si fete pe care nu le intereseaza in mod special masina..sunt mandru ca am cunoscut si eu asa ceva:)..ar fi trebuit sa o inchid intr-o rezervatie naturala,si sa-i asigur un habitat specific si prielnic inmultirii si conservarii speciei ei,atat de rare:) :) :) :) :) :) :)
|
Quote:
|
imi cer scuze pentru off si pentru dublu post.da mai tre sa zic ceva.mi-as lua o dacia sport da nu gasesc nicaieri una stock
|
celor care cred ca nu conteaza masina sa incerce sa agate dintr-o lada 1200s , nu conteaza masina decat atunci cand deja fata are sentimente pt tine , dar si atunci ii e rusine dar prefera sa tina in ea
|
nomal ca se uita si la masina dar sunt si mici exceptii de fete care se uita la om nu la masina pe care o conduce dar sanse sunt de 000000,01 %
|
cred ca cifra pusa de tine e cam aiuristica, nu? :)
exagerarile nu sunt dorite, stim cu totii ca nu stau lucrurile chiar asa :) |
Quote:
|
Quote:
|
nah...asta incepe sa devina o discutie k intre avocati!!! :D
|
Deci in concluzie ...... noi avem dreptate. :p
|
n-as vrea sa iti stric ziua...asa k atata dreptate ai cit vrei tu !!!:D :D :D
|
Merci. Acum ma simt mult mai bine. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning