Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

sirAdrian 28-12-10 19:39

Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

Quote:

Originally Posted by sorin0703 (Post 3935526)
incercati in continuare,si vedeti cum reusiti sa puneti cat mai multe persoane in tema,multi habar nu aveau pana sa vada pe la stiri,exceptie facand cei de pe facebook,care sau anuntat cu sutele,si s-au inecat

mda...si pe forumul local s-au anuntat minim 25...
Astazi doar 7 masini am fost...

taz-quattro 28-12-10 19:47

Re: PROTEST impotriva pretului carburantului - Discutii Generale

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3935492)
Eu nu inteleg o chestie.
In Bucuresti sunt atatea cluburi si n-are rost sa dau nume ca se stiu ele.
Iar in poze vad f putine masini facand parte intr-un club.
La cati membrii sunt in cluburi, doar jumatate dintr-un singur club daca ar veni ar bloca o benzinarie.
De ce nu vorbiti cu presedintii de cluburi?

De altfel unii se plang cand au loc legale ca n-au benzina/motorina sa se deplaseze.

Eu fac parte dintr-un club si cu rusine spun ca am fost singurul din club, astazi, acolo! Nu poti obliga pe nimeni sa iasa din casa. Pe forumul clubului meu am postat anuntul, nimeni nu a spus nimic. Teama de amenda, de dosare penale, de....nu stiu de ce, anume! In fine...
Ideea e sa reusim sa ne strangem cat mai multi cu putinta.

THUNDER77 28-12-10 20:24

Sper ca dupa Revelion sa se trezeasca lumea si la Pitesti....Daca nu ma imprumut de bani si vin cu voi in Bucuresti...........Sa speram ca se vor trezi si altii care sa inteleaga o data pentru totdeauna ca NE RUPE IN DOUA PE TOTI NESIMTIREA CELOR CARE NE GUVERNEAZA SI DICTEAZA PRETURILE IN TARA ASTA DE LA ZI LA ZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stefanandrei000 28-12-10 20:36

am fost 5 masini din SkodaToys,si cred ca se poate si mai mult,e nevoie de un pic de organizare,si cine stie,poate un pic de motivare!

rover_cabrio 28-12-10 20:46

Quote:

Originally Posted by stefanandrei000 (Post 3935728)
am fost 5 masini din SkodaToys,si cred ca se poate si mai mult,e nevoie de un pic de organizare,si cine stie,poate un pic de motivare!

ROVER-MG am participat 3 posesori !!! se poate si de la Mercedes , renault , daewoo HAI baietii DORMITI ce faceti ??

morph_e30 28-12-10 20:50

No,acum sper sa nu ma luati la injuraturi din nou dar am si eu o idee
ma gandeam ca gen am putea sa mergem si prin benzinariile din centru sau in zonele aglomerate gen pe langa mall'uri si chestii...stiu ca e o idee proasta dar de,imi dai si eu cu parerea:))

stefanandrei000 28-12-10 20:54

pai asta e si ideea,sa mergem in cele mai aglomerate,si sa formam cozi cat mai mari,sa faca vanzare de 1 mil in 2 ore nu de 200 de mil in 30 de min

sorin0703 28-12-10 21:00

dati pe realitate

energie 28-12-10 21:00

Uitati-va pe irealitatea ;)

Daniel_Toa 28-12-10 21:00

Repede pe realitatea !! EVL e pe sticla :D

morph_e30 28-12-10 21:01

Hahaha...uitati'va pe realitatea :)) acum=)))

expres 28-12-10 21:01

e santos la realitatea :D cu baiatu celalalt care nu`l cunosc :D

stefanandrei000 28-12-10 21:22

daca treaba lor e sa faca profit,atunci noi o sa avem grija sa blocam cate o statie pe zi astfel incat sa nu mai faca profit deloc cat suntem acolo!!! am dreptate!|???mustacios jegos

OchoSB 28-12-10 21:31

http://webtv.realitatea.net/live nu stiu de ce am impresia ca prigoana se uita cam urat la Santos :D

julaikos 28-12-10 21:31

UUn lucru este cert,semnalul de alarma a fost tras !!! Vedem mai departe ce se intampla,din moment ce s-a lansat discutia la realitatea intr-o emisiune(nu doar ca o stire eveniment) sper sa urmeze si altele si doar asa vom vedea rezultate

All times are GMT +2. The time now is 00:48.

- Copyright 2026 4Tuning