![]() |
Re: Onesti
--------------------------------------------------------------------------------
Nu conteaza unde ne ducem....conteaza sa fim totzi!!!! cam asta trebuia spus ..restu.. |
mai avem de mancat pana sa fim uniti si sa fim toti
|
Care mai face o liniuta q me pe 17 ???? astept sa vad cn se baga .....
k sa mai schimbam subiectu' ...... si panala urma sa hotarat ceva und o sa fie p 17 ??? sau plecarea d la Axy si dupaia plecam in alte locatii ????? |
nu mai vorbiti de aiurea de liniute si alte porcarii ca poate mai intra careva si vede. daca aveti de vorbit asa ceva folositi pm-ul sau messenger-ul.
aaa...p.s. incercati sa fiti mai realisti |
:twisted: De acord cu Marius...Poate intra vreo unu pe forum si o ia in serios...:twisted:
|
Felicitari lui Liviu din Tg Ocna care ieri a luat sala ptr cat. A cu 22 si a terminat traseul in 2 min si 46 de sec...Felicitari
|
Felicitari Liviu..ai grija cum tocesti cauciucurile!!!:)
|
pe cine felicitati mai??? pe cineva care nu cunoasteti??? sau care l-ati vazut o singura data in viata si nici macar nu urmareste forumul...
|
hai ca am lipsit destul pe-aici ,dar motivat zic eu(am alta unitate acum). so...am vazut ca bs-ul nu e pe placul tuturor deci pica din schema ideea. ramane sa facem treaba de festival. intalneala e bine venita daca o sa fie pe 17. partea nasoala...de acum am sa vin singur in masina.nu intrebati de ce...
|
Nu`i nimic dex.. si`asa era timpu sa mai scot si yo SLR`u din garaj :D
|
ce bine! da era si mai bine daca nu postai!
|
Quote:
|
Marius incepi cearta ;)) ......... prima dat cnd vad asa ceva .......... Terminati !
|
incercati sa vorbiti cat mai la subiect si cat mai exact...chiar daca este cafenea...nu postati aiurea....daca vreti sa avem si noi un sub-forum incercati sa vorbiti la subiect nu sa aberati...cand vede adminul ce se vorbeste nu cred ca este incantat de aberatii...No Offence...Corect Marius?!:D
|
nu vreau sa ma cert cu nimeni ca nu are rost sa ne certam ...dar urmareste si el knd are timp forumul si am stat destul q el ....nu are rost..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning