![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
1 Attachment(s)
Ma bag si eu in seama. :lol:
|
1 Attachment(s)
incantat!!!...
|
6 Attachment(s)
ma bag si eu ca incepator, masinile care arata dezastruos sunt primele care le`am incercat, iar r8 m`am chinuit cam 4-5 h si tot nu e terminat :))
|
4-5 ore? La R8-u` ala copiat in juma` de ora? Fii serios ;)
Revenind la cele facute cu adevarat de tine: daca ai lua cateva tutoriale si ai desena mai mult, ti-ar iesi mai bine ;). P.S: ca sa nu o taraganam, nu ne mai zi ca nu-i copiat r8`u, ca nu te credem :lol: |
r8 nu e copiat in totalitate adica m`am uitat undeva si am incercat sa`l fac ca in revista am vazut multi care fac asa, dar nu am stat sa pun foaia peste revista canu se vede nimic ;) si mai mult de atat daca iti arat foaia pe care am facut`o o sa vezi multe stersaturi si multe linii in care nu se vede in poza care e pusa asa a iesit al scaner
|
hai sa fim seriosi...uite-te la primul tau desen si la r8..care e diferenta..iti spunem noi: e o diferenta uriasa pentru ca r8 este copiat. se vede foarte clar ca nu sunt lini sterse sau altceva, si ca rotiile ti-au iesit din prima si nici nu ai linii de constructie ajutatoare asa ca nu mai umple forumul cu argumente ca tot nu te credem ;) succes si treci si pe la tutoriale
|
1 Attachment(s)
Pot sa ma bag si eu in seama cu voi? :D
Sunt foarte pasionat de masini si bineinteles le si desenez...nu ma consider foarte priceput...oricum o sa va arat cateva din desenele mele (mai pe seara k acum sunt la munca)sa va dati cu parerea (dupa mine :lol:).... ON: R8 este copiat 100%, am facut si eu dastea', stiu cum iese:lol: Ca sa va faceti o parere...scuzati calitatea |
1 Attachment(s)
BMW 507
|
Dacia: Imi place cum e lucrata, stilul de a desena, dar nu si tuning-ul ala :lol:
In afara pe pleopul ala mare nu prea ii sta bine asa, dupa parerea mea :rolleyes2 BMW: Da :) Insa in realitate fata nu este chiar atat de inalta, cu vreo 10/15 cm mai putini, nu? |
amuzanta dacia:)...mie imi place:))
|
1 Attachment(s)
Wingo:arrow:...la eleron trebuie sa repar putin:D
|
eleronu asta parca'mi aduce putin aminte de cristophor:)) joke
e misto,ce sa zic..cartoon :D |
1 Attachment(s)
BMW: Da :) Insa in realitate fata nu este chiar atat de inalta, cu vreo 10/15 cm mai putini, nu?[/QUOTE]
Buna! Nu tare sunt de acord cu afirmatia ta! Cred ca partea de spate si laterala sau partea pragului si a spoilerului spate trebuie ridicate si masina s-ar apropia de proportia adevarata a modelului original. Nu am zis ca masina nu are greseli, are chiar f multe, insa nu aceea e gresala fatala! Pun si o poza de convingere. Numai bine! |
Da, sau scazi din praguri/spate 10-15 cm sau cresti fata, alegerea iti apartine.
Eu as face si una si alta. Fata mentin ce am zis, eu mam uitat la bara si am comparat pozitia iei cu centrul rotii si mi s-a parut (poate este numai o impresie...) ca e putinel prea inalta. |
1 Attachment(s)
Snot Rod:arrow:(unele parti copiate:oops:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning