![]() |
Re: Salut
Quote:
|
Re: Club Fiat Punto Tuning
Momo ti-ne bujiile bine ca o sa vin sa le iau.
|
Quote:
|
Quote:
drumul taberei ....daca esti din bucuresti |
Quote:
brasov ? e ok , o sa vin personal sa o vad ....vin extrem de des in brasov :) |
Quote:
|
nu .....doar am trecut pe acolo si l am vazut pus pe trotuar , e din 2001 , 107.000km ...negru , 2 usi , 1.2 16 valve , bara fata /spate novitec ....., nu am luat numar de tel ...ca nu sunt interesat ....am deja una
|
Quote:
Te intreb deoarece ajung foarte rar prin DT. |
are numere de zoll germania , dar nu te costa mult la motorul de 1.2 benzina
|
Quote:
|
Salut!
Am mare nevoie de informatii! Cum v-am scris mai sus vreau sa imi iau un Punto. Idee era ca il aduc din Germania. Am gasit unul pe autovit. (anuntul e pus pe 2.05 la pretul de 5,450 euro, albastru. E imposibil de ratat) Omul zice are "CARTE IDENTITATE RO+AUTENTIFICARE+ITP" Ce acte imi mai trebuie pt. inmatriculare? Stiu ca actele din Germania trebuiesc legalizate asta in caz ca nu le-a legalizat el (cand a facut rar-ul) Va rog frumos sa imi raspunda doar cei in cunostinta de cauza. M\ Multumesc anticipat! |
Pareri ...
Acte necesare: - Fisa de inmatriculare vizata de circa financiara a sectorului (3 in speta) - Copie dupa asigurarea pe min 6 luni - Cartea masinii in original (nu mai stiu daca si copie) + Cartonasul cu ITP - Certificatul de autenticitate - Copie dupa factura din Germania + cea de aici (dintre mine si si tipul ala) - Copie dupa buletin - Chitantele cu taxele de la CEC (890.000 lei) - Cartea masinii Mai are vreo treaba vama? Mai trebuie vreaun act? |
Quote:
anuntul e pus pe 2.06 |
mai trebuie copie dupa factura din germania ??? daca omul are carte de identitate deja facuta ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning