![]() |
Re: New project renault 5gtl
Praf..
|
BAI NENE !!!
PENTRU CE AI DESCHIS ALT TOPIC? AI UITAT CA AI DEJA UNUL CU STRUTO-CAMILA ?:idea: |
pentru ca pe celalalta a inchis cineva!
|
ce este frumos merita vazut....
nu te lasa baiete, uimeste-ne cu tuning-ul tau si cu ideile tale nfs-iste, sa vedem ce iti mai debiteaza mintea.... :punch: |
Frate,eu vin cu mici si cu berea,tu pregateste gratarul..
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
nimic .acuma vreau sa fac altcumva un alt project .ceva mai solid
|
2 Attachment(s)
......
|
Quote:
Deje incepe cred ca cel putin al 5-6 lea proiect pt masina , amu iara o sa vedeti masina in bucati in poze bineinteles =)) si apoi iara o sa modifice ceva adica nimica pe el(il face mai varza) si iara il pune la loc dupa aceea incepe un NOU PROIECT =)) mor jur :)) nu mai pot e distrus omu asta . Deci sa ma credeti zeci de persoane ii spuneau mai bine sa se lase de meserie dar el tot continua de 2 ani de zile cu jegu ala , si degeaba ii spune lumea sa il vinda ca el tot continua sa bage bani in toate jegurile de sisteme audio , parti ale masinii cand deja cred k de mult isi putea cumpara lejer un opel vectra s-au golf 3 s-au chiar si un logan din 2004... Hai k asteptam pozele FAZEKASNFS sa vedem ce reusesti tu cu " CRAZY TUNING " vai crazy ii tuningu asta ce vad pe masina ta tatta =)))))) |
Quote:
abea astept sa vad un tuner adevarat din podgoria.=)) |
Quote:
|
Quote:
Fratica nu intelegi la ce ma referam , el mai bine statea pe fundu lui si isi strangea bani si isi cumpara o masina mai buna ;) |
bafta la proiect,mai lasati mai omu in pace sa isi prezinte masina fericit credeti k toti au bani de williams?multi vorbesc si ei nau nici biciclete...
|
Quote:
cam greu sa stranga BANI..daca stai sa te gandesti...la ce pretul modificarilor pe care le-a facut la masina...deci eu zic ca si masina asta ar fi ok daca ar investii cu CAP... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning