![]() |
Re: B 89 Wrc
o tine in fata blocului?ca as vrea sa o vad mai de aproape
|
este la un prieten intr-un garaj
|
ok...daca e sa o aduci vrodata pe aici sa lasi un mesaj pe forum...sau imi dai un pm,sa cobor si eu pana jos...pls...ms;))
|
eu am avut norocul sa o vad de cateva ori...in colentina parcata intre blocuri cu rotile din spate pe o mica bordura..langa o centrala electrica:)
e prea frumoasa masina...;) |
parca era dispensar ala:))...in fine...il asteptam sa o aduca in cartier...eu unu mor de curiozitate:D
|
mie mi sa parut sa fie centrala..:lol: oricum e frumoasa masina...felicitari propietarului;)
|
vand caroseria de dacie practic masina completa mai putin scaunela si banchetele care nu mai exista pret 800euro masina este functionala se poate merge cu ea motor 1,3 cutie 4 trepte roti pe 13
|
Acum am vazut si eu ce s-a mai vorbit pe forum. Imi pare rau ca nu a fost nimeni dispus sa ia WRC-ul tot, sa continue "traditia".
Succes la vanzare si asteptam la ceva spectaculos. PS: Totusi, WRC-ul simboliza o masina tipica transformata intr-un personaj de benzi desenate.... :D Chiar imi pare rau ca s-a dat pe bucati.... dar asta este, daca nu a fost nimeni cu indeajuns bani incat sa continue traditia. :( |
eu as fi fost dispus sa o cumpar dar din pacate am inceput proiectul meu si acum un an cand mi-am luat dacia nu se spunea nimic de o eventuala vanzare a bestiei :D
|
Bordul cu toate de pe el la ce pret il dai?
|
a fost decupat din el pe capete ceasurile sunt vandute celui cu motorul prefer sa ramana pe masina
|
Quote:
|
masina a suferit o mare transformare a devenit din nou dacie :) si este de vanzare la 800 euro se pot face actele adica masina se radiaza motor 1,3 cutie 4 trepte dar din pacate nu mai are scaune dar pot oferi o roata de rezerva pe care se poate merge:))
din piese au mai ramas doar amortizoarele spate si rollbarul amortizoarele costa 140 ron si rollbarul 700 euro |
Rollbarul e aproape cat masina :))
Ce iti iei ? |
macarale,fete de usi mai avea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning