![]() |
Re: E36 - Bmw
Quote:
numa sa nuti dea cu piese in plus cand vei umbla in el, si cand il reasamblezi:))) "debitmetru ...nu ne foloseste ...garnitura de chiuloasa nici atat ...":)))):twisted::twisted::twisted: |
Quote:
|
sunt pana in germania akm da vin pana vineri deci cred k sambata vin p la tn. Il iau si pe balamuc k arde omu de nerabdare sa iti vada motoru :D
|
Quote:
|
daca mai vrei,dupa craciun te astept cu grupul la mine.dupa care te invit la o ''joaca intro parte'' prin oras,ca tot ai 6 pistoane,macar sa profiti de ele:D:D:D
|
Quote:
ma mai gandesc:D:D:D |
mareaneeeeeeeeeeee de o faci asa cum ai spus
o sa fie hai mai pisica pa sistem sa stie!!!! da vezi sa nu uitzi blana ca pe aia roz:))))))))))))))))))))) te pupa fratele tau de la turda |
Quote:
ma rog,tu faci ce vrei!!!Oricum ...succesuri!!!!:D:D:D |
Quote:
ma mai gandesc :D:D:D:D:D !!! imi mai trebuie un grup open :D si fac treaba pe cuvant !!:D |
Quote:
bani sa fie :D:D:D ca sa imi iau si eu roti cu spite :D:D:D https://www.youtube.com/watch?v=ZAczqJDFkQg :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:hahahaha am ras cu lacrimi (merita vazut) :lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
am stat toata noaptea si am citit de la pagina 1 pana la pagina 55 post cu post , ce pot sa zic ff multa caterinca :)) si multa pasiune :D sa dea dumnezeu sa iasa cum vrea inima ta masinuta asta ai grija de tine si de pisi , noroc
|
Quote:
|
Sarbatori fericite marianee!!La anul sa faci macar ce ai facut anu asta ori 15!
Sanatate sa ai sa faci bani,ca de cheltuit ai sa stii tu cum!!:lol::wave::wave::wave: |
Quote:
Iti multumesc la fel am sa fac multe la anu ca am primit un tel de la un fost antrenor ca vrea sa ma ia acolo la ekipa lui .... :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:La multi ani tuturor !! :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:: drunk::drunk: si sa beti cu masura:drunk::drunk::drunk: |
CRACIUN FERICIT MAREENE!:D NU BEA CA NESATULU'!:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning