![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
http://www.drive-test.ro/chestionar-auto-punctaj.html :)) maxim am zis:)) 69, mai era unu si eram perfect:))
|
fara intrebari inutile,glume,etc. vand ursu pana sambata viitoare pe 10.000e cash. nu combinatii nu nimic. repet nu incepeti sa comentati sau ceva inutil.
ptr detalii call me sau pe mess. daca pana sambata viitoare nu se da se poate considera ca nu se mai vinde niciodata. |
1 Attachment(s)
ca de obicei...mielu' regreta fapta:lol::lol::lol:
|
Esti coma mielule ...
|
mielule.. faci colectie ??
macar de data asta a scris numarul corect... |
paii am scapattt ieftin de l 130 binee aveamm mult mai multtt am scapat cu 65 ee bine
|
fuge pisica aia fuge haaaa?
|
Quote:
:))) daca nu vinzii skoda :)) |
nu merci ceri prea mult pe ea, imi iau alta:p
|
|
diseara fiecare membru sa se prezinte cu cate un scaun de birou cu rotile modificat... pentru drift.. si ne dam prin oras..:-).... gasim noi cate o masina de care sa ne agatzam
|
Quote:
|
[QUOTE=jakal;4161327]puteti sa faceti trenuletul cu 10 scaune....va trage baiatu' cu dieselul....cai nu prea are....dar are cuplu.....:))[/QUOT
sti ca ar fi panarama nu... tui cu manelele la blana si noi in spate la diesel.... strigand la tn .....[ schimba melodia]...:-)) |
tooate ca tooate
dar astazi o dam in gratare ?? hai sa facemm o distrare ca si asa ee frum.... ce zicetzi ? |
Deci grătar ?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
- Copyright 2026 4Tuning