![]() |
diskuri pe spate potzi sa pui fara probleme in mod cert. asta e \"rezolvata\". dar suspensia fatza oare e la fel? o fi suficient sa skimbi doar fuzeta sa pui planetarele? motorul nu o trebui sa fie mai in fatza sau mai in spate? oare o sa cada pe linie cu fuzetele? succes
|
Re:
Quote:
next... pai cu suspensia fata vb cu Dascalu el are suspensii integrale de Sierra, a postat mai demult cum si-a luat suspensii din Bucale, primele pagini cred.. Plus k eu vreau s aschimb puntea fata cu totul, fara magarii de modificari, TOTUL frate, TOT :rockon: Chiar ma gandeam azi cum fac: desfac cardanul, traversa cutiei, toata puntea fata, telescoapele din oale, bara antiruliu si...ce fac? Scot motorul pe sus, separat d epunte, sau ridic botul Sierrei si extrag fiarele de sub cu roate cu tot :twisted: :twisted: Diferenta de ecartament o masor primul lucru inainte de orice achizitie a unei masini donatoare, daca e mica diferentza, oricum se imparte la 2, adica jumate de diferenta pe fiecare parte, iese roata putin afara cu 3 cm, e Super OK, arata a bolid de RALLY :peace: dk e prea mare diferentza deja intram la lucruri complicate, taie puntea la mijloc, scurteaz-o, scurteaza directia pt roata din dreapta, si apoi reunit totul :? sper sa nu ajung la asha ceva..k deja..se fragilizeaza totul, chiar dk nu, totusi e mult de munca si nu mai merge...munca de amator, intervin deja \"meshterii\" si cheltuielile :sadblinky I wish ME Good Luck :wave: :dance: |
good luck...ca ai nevoie...dar trebuie timp......
|
1 Attachment(s)
mersi :wink: dar eu vreau la toamna sa ies...pe strazi..sa PHUT mashinile noi... sa dau .UE :twisted: :lol: :lol:
aku k s-a mai luat filmul 22, trecem la 23... si sa dau un indiciu leneshilor care nu vor sa-l ia...ganditi-va k e vb despre o capra..care bate un 'Stang la Legale...si..una e TURBO, cred k, Capra pt k ..ar fi normal..la cum pasaie Blow off valve-ul :shock: :peace: |
Siera
Sal,
Ati vazut siera biturbo 350 hp de la vinzari auto? Credeti ca merge motorul bagat intr-un capri mk3 in locul unui mot v6 de 2 litri? Isi merita banii? multumesc. |
n-am vazut, dar aku merg sa vad..m-ai bagat in boala..mama ta :oops: :lol: :lol:
orice motor intra in Sierra, Scorpio, Granada, Consul trebuie sa intre si in Capre. Dk au intrat V8-rile de 5000 de Mustang in anii 70, atunci intra orice...mai putin poate un V12..dar dk intra in Sierra un V12 de BMW..intra si in Capre. Bafta...nebunule :peace: :woowoo: Bafta si mie :oops: |
Cu parere de rau va anunt ca astazi am avut accident si Thunderbird-ul meu e distrus. Am fost lovit din spate de o camioneta Isuzu care a trecut pe rosu, sper sa rezolv cu asigurarea, si vom vedea ce urmeaza.
|
BATA-L DUMNEZO'.... :lol: :twisted: :lol: pune-l sa iti cumpere si un V8 de 4-500CP...asta asha compensatie morala pe langa curul refacut :D
Imi pare rau....te rog nu pune poze, k mai mult ne iei aerul :( :oops: P.S. cred k pe driverul Isuzu-lui l-a derutat stikerul tau din spate, nu shtia in ce limba scrie..INAINTE CU TUPEU si-a vrut sa afle :punch: :chainsaw: |
Re:
next...
pai cu suspensia fata vb cu Dascalu el are suspensii integrale de Sierra, a postat mai demult cum si-a luat suspensii din Bucale, primele pagini cred.. Plus k eu vreau s aschimb puntea fata cu totul, fara magarii de modificari, TOTUL frate, TOT :rockon:I wish ME Good Luck :wave: :dance:[/quote] pai punte fatza nu exista. doar o simpla traversa care tzine loc de suport pt caseta de directzie. are si ea rolulk ei dar suspensia este independenta McPherson. nu are legatoea cu motorul. vezi doar daca se aliniaza grupul din cutie (tractziunea fatza) cu fuzetele, unde intra planetarele fatza, si daca fuzetele au acelasi sistem de prindere ca cele originale, iar daca nu vezi daca potzi sa inlocuiesti toata suspensia fatza. zic suspensia pt ca e Mc Pherson. si fuzeta e intr-un ansamblu independent, care cuprinde fuzeta, telescop, arc si cam atat. |
nu intelege lumea, dk nu vrea, nu vrea si gata :lol: :lol:
inlocuiesc toata suspensia fata cu tot cu punte, iar puntea DA, este o mica traversa..nu fara rol, pt k tine si motorul pe ea :wink: :oops: :lol: :lol: si mai are si servo-directia super necesara pt cerculetze si drifturi controlate..lejer MUHAHAHA :twisted: :twisted: de ce sa-mi mai bat capul cu toate magariile si modificarile, cand mai simplu pun totul, la fel pot fi sigur k suspensia tine bestia de 2800 cmc, pot schimba mai ieftin arcuri si telescoape sport pt Sierra fiind mai usor de gasit si mai ifetine. la discurile spate o sa te bazai mai tarziu cand chiar \"sper\" sa ma apuc de treaba...in configuratia aceasta :wink: |
Re: Siera
Quote:
Plus k dk search n-a gasit nik interesant am eu vaga banuiala k nu pe 4T ai vazut tu anuntul. am incercat si www.vanzari-auto.ro si nimic, poate vin la tine k m-ai scos din pepeni deja, invata sa folosesti netul asta, nu dispera oamenii...no offense da..baga linku :chainsaw: :punch: ............pls :oops: :lol: |
florin, nu poate fi refacut spatele masinii, a comprimat toata caroseria impactul, nici usile nu pot fi deschise/inchise, cea de la mine am deschis-o cu piciorul si acum nu se mai inchide deloc. sa vad ce-mi ofera asigurarea.
|
adresa siera
|
pai asta e la BAZAR AUTO pe site, nu pe Forum...
oricum.... :? nashpa, fara numere, acte si mai vrea si 2900Eu.. doar motorul e interesnat in rest, coaja se gaseshte, bine e si ranforsata..dar n-ai ce face cu ea.. BITURBO in schimb e debelea dk are 350CP cati zice omu..dar mashina arata jalnic la prima privire..spoiler, semnale..bleax :oops: |
Re:
Motorul ar fi marfa daca l-ar da
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning