Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

civic_ex 22-02-07 04:43

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 763635)
am sati pun niste poze maine seara:))
am facut si inelul.

multumesc frumos mestere.
astept poze daca ai!! :)

DR.ZOZO 24-02-07 00:53

3 Attachment(s)
merge la tara ca la oras nu se uita...

civic_ex 24-02-07 05:16

pune si cu usile

margineanu ovidiu 24-02-07 08:04

sergiu tata nu vreau sa te supar dar daca de atata timp nu ai nimic modificat la fetele de usi atunci stai cam prost,si din o saptamana cat trebuia sa fie gata cred ca nici macar nu se lucreaza la ele.eu ce sa zic hai acasa si o sa vezi tu dar eu sunt sceptic ca vor fi gata pe cand ajungi(foarte)

dubmaniacks 24-02-07 09:49

1 Attachment(s)
si uite asa arata cu pleoapa

Hori 24-02-07 09:55

Frumoasa pleoapa are domnisoara ;;)

civic_ex 25-02-07 06:21

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu (Post 768091)
sergiu tata nu vreau sa te supar dar daca de atata timp nu ai nimic modificat la fetele de usi atunci stai cam prost,si din o saptamana cat trebuia sa fie gata cred ca nici macar nu se lucreaza la ele.eu ce sa zic hai acasa si o sa vezi tu dar eu sunt sceptic ca vor fi gata pe cand ajungi(foarte)

ce pot sa zic frate... omu invata pe pielea lui. Oricum, sa speram. :)

DR.ZOZO 25-02-07 09:16

ma mai ***eti mult,da faceti voi de unu singur cat fac eu si mai vorbim.pai daca nam oameni competenti,si nici nu gasesc sa ma mai ajute si pe mine,atunci aveti rabdare,vreti calitate,sau viteza?

valerutzz 25-02-07 09:55

Scuza-ma ca ma bag, fac doar o observatie, daca nu e gata lucrarea, nu e mai corect sa spui sincer, nu sa promiti poze, si apoi nimic ? Nu trebuia sa sari asa ca si ars, plus reprosuri urate...

margineanu ovidiu 25-02-07 11:12

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 763635)
am sati pun niste poze maine seara:))
am facut si inelul.

zozo stiu oameni care nu au nici jumatate din mana ta si nici un sfert din potentialul tau,diferenta intre ei si tine nu o face mana ta ci promisiunile de genul pe care le faceti si tu si ei,daca ei zic ca e gata in doua zile se straduie sa termine macar in patru,eu de ani de zile admir ceea ce faci,tu mi-ai bagat microbul cu muzica dar sincer nu as veni la tine sa-mi faci nimic si repet nu pentru ca nu imi place ce faci ci pentru promisiunile pe care le arunci fara sa le poti onora,chiar daca nu depinde de tine,eu nu vreau sa te f.. dar stiu cat de mult isi dorea sergiu sa-ti respecti promisiunea pe care i-ai dat-o si ce dezamagit a fost cand a vazut ca saptamanile trec si usile lui sunt tot la fel,a plecat in state sa-ai aduca si difuzoarele si tot,si probabil pe cand vine nu-si va putea asculta sculele la care viseaza deja de mai mult de o luna ca nu va avea fete de usi,si nu mai are decat o luna pana la bucuresti ceea ce e enorm de putin pt cate reglaje si modificari mai are numai la sistemul audio,dar asta e ce conteaza ce vrea clientul,mai aruncam o promisiune si mai trece o saptamana apoi tot va fi cumva

DR.ZOZO 25-02-07 11:46

te oferi pe post de masina de cusut?
sau trebuia masina de cusut sami dea in scris o declaratie ce pe data cutatre am sa ma defectez .si e la reparat de 3 saptamani si ei la randul lor mi-au zis 1 saptamana si se repara,si piula.
decat sa criticati vad ca nu stiti alceva.

margineanu ovidiu 25-02-07 13:35

auzi zozo daca ar fi sa te critic fii sigur ca as avea ce sa-ti spun dar daca ai observat nu m-am legat niciodata de tine,oricum daca vroiai in mai mult de o luna jumatate de cand sunt la tine puteai face ceva cu ele sa poti pune macar o poza chiar daca nu sunt imbracate,sau sa spui ma mi s-a stricat masina de cusut si nu pot face decat bmw-ul ca la seat nu merge,culmea e ca tot tu esti revoltat cand te intreaba cineva ceva de ce ar fi trebuit sa faci pentru ca tu te-ai angajat la lucrare nu masina de cusut nu oamenii care nu te ajuta,scuza-ma ca iti pun profesionalismul la indoiala dar stai linistit ca eu nu o sa-ti mai adresez nici o remarca nici buna nici rea iti faci tu singur reclama,eu n-am fost acolo dar adu-ti aminte ce i-ai promis lui sergiu si daca tot tu esti revoltat poate ar trebui sa-i explici de ce nu i-ai terminat usile,nu sa-i spui povesti de genu maine ai poze.nu te chinui sa-mi raspunzi ca eu nu o sa te mai critic,iar mie chiar nu trebuie sa-mi demonstrezi sau sa-mi explici ceva

SoundIdentity 25-02-07 21:09

zozo scurt si la subiect :cum tie iti lipseste masina de cusut sau cum tu esti dependent de ea asa are si sergiu nevoie si e dependent pentru continuarea masini de acele fete practic jumatate de fata de usa ce tre sa o faci;) baa intelege si tu ca e naspa sa mergi zile intregi cu masina fara fete de usi mai ales iarna nu???ajuta-l mah ca e de al nostru oradean mahh!!

B.v.L 25-02-07 22:37

;) mai sunt nerebdatori la coada la fete de usi :)

szambi77 26-02-07 07:44

Sandu, te-am asteptat Duminica dar n-ai mai venit.........

All times are GMT +2. The time now is 01:57.

- Copyright 2026 4Tuning