![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
nenea dracule cand bine voiesti sa vii sa ma plimbi si pe mine cu titicarul tau ???
|
mane cand va merge bine pentru ca deocamdata nu merge deloc bine...sper ca in scurt timp cu ajutorul oamenilor care stiu cu ce se mananca (nu ca mine) sa ii dam de cap...
|
gata ai facut-o? team vazut azi in fata la AN -uri in poli pe la pranz. se auzea misto. dar mi sa parut ca nu prea mergea rotund motorul (nu m-am bagat in seama ca erau o caruta de flacai care mai de care mai entuziasmati) si porma ai plecat repede.
mi sa parut ca urca si cobra la relantii turatia nu statea constant. asa e sau mi sa parut? |
pai nu vezi ca zice cu 1 post in fata ta omu ca inca nu ii merge bine
|
asa face mereu...mie imi place cum merge...oricum am rezolvat cu alimentarea dupa niste mici modificari pe la ea...sa vedem si maine dimineata cum se comporta ca sa zic cu adevarat ca am rezolvat-o...
|
deci maine seara te astept pe expozitiei la o tura mica???
|
pai nu stiu ce sa zic e posibil...sa am bani de benzina sa vin ca ma ingroapa masina la consum...
|
6 Attachment(s)
tot vad ca pune lumea poze cu cazanele si am zis sa pun si eu cateva desi nu e spalata deloc :)) si bara a mai fost intarita pe ici pe colo ca pare cam slaba :) mai e de batut 1 rand de fibra pe partea din spate si o vopsesc iar
|
cat iti papa ma ???
si apropo iti dau eu 100 de mii sa o speli ma ca mie mila de ea ca ai bagat atatia bani si nu ai si u putina grija de ea :) |
ma nu stiu cat papa...cred ca atat cat vrea ea :)...si lasa ca imi place mai mult asa cum e nespalata :))
|
bai da frane...............
|
ma de franat franeaza doar ca e pedala prea jos...o sa le fac si pe alea ca inainte aveam frane dar dupa itp ca vor astia pompa lui peste nu mai tine pedala sus...apropos am rezolvat treaba cu returul si acum merge :) benzina nu prea e :))
|
din ce au mai zis altzii pe aici -nu e prea bine nici prea multe straturi ca devine casanta si atunci se sparge. si ar fi pacat de bara.
pentru benzina fa imprumut la banca. si platesti cand termini acultatea si te apuci a muncesti |
stiu ce zici cu partea ca devine casanta,dar o vreau mai rigida putin ca nu imi place asa cum e acum...plus ca mai nevesita retusuri..bara avea foarte mult chit si prea putina fibra..abia acum iese cum trebuie
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning