![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Ca tot e topic de provocari te provoc cu masina prietenei mele g3 1.8 90cp. Altceva de putere mai mica n-am in dotare.
|
Vad ca a apucat Aleks sa faca putina curatenie pe aici....foarte bine...mutati discutia in alta parte dc vreti neaparat sa va scoateti ochii cu tastele..pana una alta...Sarbatori Fericite...
|
F bine a facut , ca noi degeaba ne-am batut capul cu domnul unEL , Sarbatori Fericite.
Baxati provocari! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
big...pan la urma cum a ramas aseara ? :-s |
Quote:
Eu dacami-as fi pus Turbo pe 2.8 ma dadeam numai de la M3 in sus ... Si nu turbo cu k03 sau k16 sau alt gen de pushkarie de turbina mai mica decat diametrul unei sticle de coca cola la 2 litri . Vorbim de un turbo sanatos dupa cate spune omul. Iar eu sunt deschis provocarii cu orice 318is turbo ... La orice ora ... poate sa fie si gheatza pe jos daca vrea omu sa ne dam pe gheatza... :D Dar cu 1 singura conditie ... daca el crede si este ferm convins ca poate sa bata un 2.8 care e pe acolo cu un 2.5 cu 1.8isturbo sa discutam si de partea materiala la 2 din 3 . Altfel nu imi bat capul . Ptr mine distractiile s-au terminat ... ce mai fac eu asa din cand in cand este ptr orgoliu ... la fel cum a fost si Type R vs 328i . |
cand m-am dat cu CSL l-am facut ca nu-i intra in a 2...daca n-a rezolvat asta degeaba:???:
|
Quote:
Detalii pe prv. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Puscarie de turbina??? huh?!! Ce spui tu acolo??? Nu stii ce poti sa faci cu un k03... Nu spun ca e o super turbina dar zic eu ca te tine pana in 300 de cai daca investesti cu cap.. i-auzi ma imi spulberi tu acum sperantele cu afirmatii de genul asta... o sa vezi ca un k03 poate sa alerge f frumos pe o sosea aderenta. Ca e aiurea sa pui turbo pe un BMW de 1.8 e clar, dar sa te iei de k03 asa din senin nu mai e asa clar! Asa ca te rog sa-ti revizuiesti atitudinea in legatura cu aceasta turbina pt ca nu am alta momentan pe masina!!! Si nici bani s-o schimb cat de curand... asa ca e cea mai tare turbina!!! Pana la urmatoarea investitie :D BTW nu ma provoaca nimeni si pe mine la o ___? Am K03 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning