![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
Quote:
|
Banuiesc , ca o va lustrui cum a facut si cu cea de la Dacie, cu bormasina, furtunul si peria de sarma in capat;)
|
stiu , dar n-o sa-i faca nimic la galerie cu metoda aia
|
Quote:
Eu i-am explicat mai pe indelete colegului WST, pentru ca era clar ca nu intelesese despre ce e vorba acolo si cand am spus de finisare la urma cu smirghel fin m-am referit strict la zona lucrata cu freza (acei 3-4 cm) ca nici nu ma doare capul sa ma pun acuma sa lustruiesc toata galeria pe interior:shock: Chiar nu am timp sa stau sa scriu explicatii prea multe pe net, ca de la munca ma duc direct pana la ora 22 la masina si tot asa...:rolleyes2 |
Am citit pagina cu pagina, post cu post si ma minunez de pasiunea ta si a celorlalti. Asa cum ai spus si tu poate mai sunt si altii ca tine care au facut la fel dar nu si-au prezentat proiectul asa in detaliu. Te felicit pe tine si pe restul ursarilor :) si-ti urez bafta in continuare cu proiectul.
|
Bogdane ce se mai aude de ursulet :D ... vrem poze sa vedem ce fel a iesit ursu daca l`ai adus de la vopsit:D
|
Quote:
Pun poze, cum sa nu, insa in fiecare zi s-a muncit mult si nu am stat de facut poze:rolleyes2 Toate piesele au fost pregatite exemplar, la unele mai este de lucru, mai ales la bara fata care a necesitat multa atentie fiind si reparata in prealabil, intarita peste tot unde erau probleme;) |
Bafta cu el :), ai vreo mostra de culoare ?
|
Quote:
Apoi retinem proportiile si aia va fi reteta:idea: Abia astept sa vad cum va arata negru taciune, perlat albastru:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Vali, il mai stiu eu pe unu, si-a vopsit ursu gri cu perla si a iesit albastru :))))
|
Quote:
|
cel mai bine ii dai ceva pe cod, ori schwarz(I,II) metallic sau diamantschwarz metallic
|
10 Attachment(s)
De aseara....:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning