![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Arata bine iluminatul bordului. Simplu si frumos, bravo.
|
Prea frumos..bravo;)
|
@Cosmin-SNR: Mersi ma...Pai ascult Radio ZU ca e un ZUZ mic condus de un ZUZU :blahblah:. E bine ca nu mai curenteaza bobina aia.
@Sonny™: Multumesc @NXdev: Mersi Alex la mai multi km si tie in continuare...cand am vazut cum arata pe alb mi-a placut si am zis ca asa o sa le fac. @SV25MBN: Multumesc @bib_andrey: Mersi Andrei Sa vedem ce modificari minore o sa mai apara la ZUZ...spun minore pentru ca vine iarna si las planurile mai maricele pentru la primavara poate pana atunci strangem si ceva banuti. |
Quote:
Da ba...e prea bine a dat cu mine de pamant a dreaq bobina =)) :lol::lol: |
1 Attachment(s)
:-) plictiseala asta:lol:
|
Quote:
|
@Cosmin-SNR: Te-a pus o bobina la pamant ma...m-ai dezamagit
@ynp_46: Ii sta bine asa low. Mersi @andyskn: Salut. Multumesc...mai trec pe la rond iar masina isi face somnul pe calea calarasilor ca acolo stau :-). Nu e deloc secret pretul...m-a costat 95lei schimbatul ledurilor in bord + consola si 20lei plasna cu aeroterma. Deci in total 115lei |
Forta bai boss! :D Vineri vin cu masina, dar poate o pun pe a mea la tine in portbagaj si merg cu tine, ca imi plac ledurile alea :lol: Vezi ca ai PM! Si mai vorbim noi de modificari :D
|
1 Attachment(s)
Modificări de bun gust!
Bravo! În imagine este mizerie sau început de probleme? |
@B-99-SAA: Mersi Liviu. Nu-i problema man o bagam la mine in spate ca incape...si stam sa admiram ledurile. Acum am o placere sa conduc noaptea cu asa leduri...Am raspuns si la PM
@andi_cimpean: Multumesc. Acolo este sarita decat vopseaua pana la tabla si nu are pic de rugina (chiar m-am mirat cum de a rezistat asa). Asa am cumparat masina cu acea mica "buba" acolo o sa se rezolve si aia. Mai are si niste zgarieturi pe capota si aripa dreapta... |
15 Attachment(s)
Niste poze din seara asta cu ZUZ...
PS: Multumesc Liviu pentru becul la numar. Raman dator |
ce va mai plac pozele..... :))
arata bine zuzu! |
Ii place sa fie pozat...:) Mersi nenea
Azi ZUZ a primit oglinzi de MCV iar saptamana viitoare urmeaza inca o surpriza. O sa vedeti atunci ce e nu spun nimic acum. Poze cu oglinzile in curand Cele vechi sunt de vanzare pentru cine e interesat! |
Ooo :lol: Bravo man..sa le vedem pe zuz cum da :twisted:
|
Alex imi place ce faci ACUM la masina:D..asteptam poze...te las pe tine :D...eu nu am facut :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning