![]() |
Re: Propuneri/Challenges
1 Attachment(s)
gata:)....a durat mai mult sa caut un scaner:))
|
acum se poate face poll ul....deabia astept.....:pistoles::pistoles::pistoles::pistoles ::2gun::2gun::2gun::peace::peace::peace:
|
gata si pollul ;) https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/86890-poll-x7-challenge-astra-gtc.html
cu ocazia asta...eu va zic larevedere...ma intorc peste 2 saptamani... poate mai desenati pana atunci cate ceva :-P |
Quote:
|
hai mah....vedeti si voi cum merge pollul...si daca sunteti atat de siguri ca o sa castig eu....sa declare urmatoarea masina al doilea clasat :))
|
he he, nu stiu cum mergea poll.ul cand ai raspuns tu, pheerya, :D dar stiu cum merge acum.
abia astept urmatoarea masina :D |
eu o sa mai lipsesc din bucuresti pana duminica viitoare, deci nu o sa am timp de desenat...daca aveti chef de dat cu creionul pe hartie...addo, baga urmatoarea masina;)
|
Yo ziceam intai sa vedem daca vor baieti un chalange iar dak va fii asa sa propui u o masina chiar dak nu particip ..nu mi se pare corect sa propun eu .....a...si felicitari :D...
|
Eu cel putin sunt de acord cu un nou challenge, si pheerya a zis ca ea este plecata din Bucuresti asa ca nu poate desena, si zicea sa dai tu urmatoarea provocare...voi stiti...oricum nu prea este activitate
|
Bine atuncea dau urmatoarea masina da sa se anunte cel putin 5 participanti altfel nare rost .......
|
prezent!
|
Quote:
|
deci pana cum suntem 4 ...si sigur se mai alatura si ceilalti
|
si eu.... asa repede pana plec :d
|
Ok pai yo ma gandeam la un WRC ..oricare il vreti voi la alegere ...Mitsubishi , subaru ..etc crek le stiti cele de anul asta ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning