![]() |
Re: E36 - coupe tex
Quote:
|
marean doarme ca vagonu'! :rolleyes2:rolleyes2
e rupt in gura,a baut pana a dat de fund! un tampit..:lol: maine punem poze...;) mari baieti Jakalu, Lica si Marean..respect super baieti!!:D:D |
Quote:
|
Quote:
spate la masina! ca si la mine a zburat tabla dupa casa!:lol: happy Valentine's to everybody.. craciun fericit!!! |
Quote:
|
:drunk::drunk::drunk::drunk: TEMEREL SA MOARA FAMILIA MEA CA ACUM M-AM TREZIT :drunk::drunk::drunk::drunk:
Aseara eram in drift de cand a plecat Jakalu !!! am baut o sticla de vin alb (SEC) in juma de sticla + 2 pahare de votka :D !!! pe la 11 eram deja in schimb de mase :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: m-am intins p canapea :D m-am trezit pe la 4 jumate :D am luat cheile de la uratenia mea de masina :D si am plecat acasa :D:D:D:D:D JAKALU,LICA,LIVIU :D BAIETI DE NOTA 10 :D !!! M-AM SIMTIT SUPER CU EI !!! LIVIULE SPUNE TU BAIETIILOR CAT AM CUMPARAT NOI DE LA CARREFOUR MANCARE :DPENTRU 6 INSI :D :lol: :lol: :lol: !!! |
asta canta marean cand spala vasele?......:lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=KvqtYb5FN6s imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult dar oboseala isi spune cuvantul... eram rupt ....dormisem 5 ore.... |
Quote:
era lansat pe ele..a aflat ca ninja ucide'n somn si d'aia era harnic!:lol: ma bucur ca ai putut sa vi sa ne cunoastem..cuscre!:lol: |
Quote:
"SUCARA TIGANE FATA TA:joy:,DAR N-AM AUR SA O POT CUMPARA:joy:, DA SI DACA NU O DAI:joy:,PARTE DE EA NU O SA AI:joy: :D PE PARINTII MEI MA JUR:joy: CA DE NU MI-O DAI TI-O FUR ":joy: https://www.youtube.com/watch?v=EYG20gCi_To :lol: :lol: :lol: |
Quote:
cotetu' la caine! :lol::lol: DENIS DIRECT..:shock::shock: |
Quote:
omu ti-a udat si curtea....umbla la pompele alea......:)))) acum treaba cu colindatorii.... 'primiti cu steaua?' liviu........da...baga marean....'da-i un cotlet d-asta vere ca e "multe" liviu.....'bai da ai microunde?' copilul... 'nu' eu..."da-i vere si cuptoru sa aiba la ce sa le incalzeasca'.........:lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
AM AMETIT AZI IN MASINA.. DA-I DOAMNE ZAPADA SA NE JUCAM...:lol::lol:
|
OFF : =)))) frate sunteti nebuni .. sa moara care este :lol: sa fac ambreiaju si poate va fac o vizita sa ne cunoastem .. :lol:
ON : Liviule ai bagat plugu azi :lol: :chainsaw: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
se incarca f f greu..:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning